Βραζιλία: Ιδιοκτήτης καταστήματος σκοτώνει και τους 3 επίδοξους ληστές

14 Οκτωβρίου, 2020 7:06 ΜΜ
More videos

Ένα απίστευτο αλλά και σοκαριστικό βίντεο για το πώς μπορεί να εξελιχθεί μια απόπειρα ληστείας στη Βραζιλία ήρθε στο φως της δημσοιότητας από κάμερα ασφαλείας ενός καταστήματος ρούχων στην πόλη Σοροκάμπα, 70χλμ. μακριά απο το Σάο Πάολο

Το βίντεο κατέγραψε τον διοκτήτη του καταστήματος ο οποίος όχι μόνο δε φοβήθηκε από τρεις οπλισμένους ληστές που του ζήτησαν τις εισπράξεις, αλλά ανοίγοντας την ταμειακή δεν έβγαλε χρήματα αλλά περίστροφο και άρχισε να πυροβολεί τους επιδοξους ληστές.

Ο επίδοξος ληστής με το πιστόλι στο χέρι όταν είδε την αντίδραση του επιχειρηματία, άνοιξει πυρ με τις σφαίρες να θρυμματίζουν έναν καθρέφτη ακριβώς δίπλα στον καταστηματάρχη.

Αντίθετα τα πυρά του επιχειρηματία βρήκαν τον στόχο τους με τους δύο εισβολείς να χάνουν τη ζωή τους ακαριαία και τον τρίτο να αφήνει τη ζωή του στο νοσοκομείο στο οποίο οδηγήθηκε βαρύτατα τραυματισμένος.

Μετά το περιστατικό ο επιχειρηματίας διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση αλλά έχει ήδη επικοινωνήσει με την αστυνομία για να δώσει την δική του εκδοχή των γεγονότων.

Ακολουθήστε μας στο facebook: