Βραχιόλι προκαλεί ηλεκτροσόκ κάθε φορά που το παρακάνεις με το φαΐ

12 Μαΐου, 202112:18 ΜΜ
More videos

Να και κάτι πρωτάκουστο που μπορεί και να μας σώσει! Φαίνεται πως αυτό το βραχιόλι βάζει “φρένο¨στις κακές συνήθειες και προκαλεί ηλεκτροπληξία κάθε φορά που το παρακάνουμε με το φαγητό!

Μήπως είσαι και εσύ από αυτούς που δεν μπορούν να ελέγξουν τη λαιμαργία τους, ενώ το delivery είναι η πιο εύκολη και ευχάριστη λύση στο “Τι θα φάω τώρα;”.

Μήπως το να σταματήσεις το έτοιμο φαγητό, ή να περιορίσεις τις ποσότητες που τρως φαίνεται βουνό που αδυνατείς να ανέβεις; Ή μήπως κάθε φορά που αποφασίζεις να ξεκινήσεις δίαιτα ακούς από τους άλλους να λένε “ας παραγγείλουμε” και η δίαιτά σου πάει περίπατο;

Ε λοιπόν μάλλον βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο! Γιατί αυτή τη φορά τέλος στο junk food δεν θα δώσει η θέλησή σου αλλά αυτό το βραχιόλι που κάθε φορά που θα παρασπονδείς, θα φροντίζει να σε ηλεκτρίζει λέγοντας σου έμμεσα “έλεος πάλι φτάνει!”

Το βραχιόλι Pavlok που θα βρεις στην Amazon, είναι ο τέλειος σύμμαχός σου σ’ αυτόν το δύσκολο αγώνα.

Διότι υπόσχεται να είναι εκεί κάθε φορά που θα ξεχνάς τον στόχο σου και θα λοξοδρομείς, ρίχνοντάς σου ένα ηλεκτροσόκ των 350 volt. Εκτός αυτού ωστόσο, θα σε βοηθήσει να ξεφορτωθείς ή να μετριάσεις έστω, κι άλλες κακές συνήθειες, όπως το να τρως τα νύχια σου ή να κάθεσαι με τις ώρες στο ίντερνετ.

Το gadgetάκι αυτό, που έχει ως σκοπό να φέρει τον κόσμο στο δρόμο μιας πιο υγιεινής ζωής, κοστίζει 177€ και με κάθε του φόρτιση δίνει 150 χτυπήματα. Μιλάμε για αρκετά μεγάλο αριθμό, τον οποίο για να εξαντλήσεις πάει να πει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα…

Ο εφευρέτης του μιλώντας στο ABC News, ανέφερε:

Υπάρχει μια πραγματική δύναμη στο να χρησιμοποιείς λίγο πόνο για να βοηθήσεις τον εαυτό σου να σπάσει μερικές κακές συνήθειες.

Μέχρι στιγμής οι γνώμες διίστανται για το Pavlok, με άλλους να παραδέχονται πως τους βοήθησε αρκετά στη μάχη τους να απαλλαγούν από διάφορα κουσούρια, ενώ άλλους να μιλούν αρνητικά για την ποιότητά του.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News