Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΒουβός πόνος στην Ικαρία: Έτσι έχασε τη ζωή του ο 11χρονος γιος...

Βουβός πόνος στην Ικαρία: Έτσι έχασε τη ζωή του ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη-Που θα μεταφερθεί η σωρός του για νεκροψία

Ανείπωτη θλίψη, σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη, ο οποίος εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 10 Αυγούστου νεκρός στην παραλία Πλάκα, στους Φούρνους Ικαρίας.

Ο ηθοποιός έχει χωρίσει με τη σύζυγό του, ωστόσο τους ένωνε το παιδί. Το 11χρονο αγόρι βρισκόταν στο νησί με τη μητέρα του. Ο Οδυσσέας Σταμούλης σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν στο περιοδικό «Λοιπόν» είχε μιλήσει για τον ρόλο του πατέρα και τον γιο του.

unnamed file

Τι είχε αναφέρει σε συνέντευξη του

Δημοσιογράφος: Μιλήστε μου για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής σας, αυτόν του πατέρα.

«Είναι πράγματι κάτι συγκλονιστικό. Ειδικά οι άντρες πριν αποκτήσουν παιδί, δεν το συνειδητοποιούν το πόσο συγκλονιστικό είναι. Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν. Ούτε οι ρόλοι, ούτε οι επιτυχίες, ούτε το χρήμα, ούτε οι έρωτες το φτάνουν. Ευλογημένη ιδιότητα», είχε πει ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Δημοσιογράφος: Έχετε περάσει και δύσκολα στις προσωπικές σας σχέσεις. Τι κράτησε η ψυχή σας από αυτές τις εμπειρίες;

«Αυτές οι εμπειρίες μας καθορίζουν. Μας κάνουν αυτό που είμαστε. Κρατάω πάντα ότι στο τέλος της ημέρας πρέπει να κοιτάμε μπροστά», είχε αναφέρει για τις δυσκολίες στις προσωπικές του σχέσεις.

Το χρονικό του πνιγμού του Οδυσσέα Σταμούλη στην Ικαρία

Σύμφωνα με ενημέρωση του Λιμενικού, μητέρα του το αναζητούσε από τις 14:30 το μεσημέρι της Πέμπτης 10/8 και στις 18:00 πήγε στην Αστυνομία και κατ’ επέκταση το Λιμενικό ξεκίνησε τις έρευνες.

Το παιδί εντοπίστηκε αργότερα στην παραλία Πλάκα στους Φούρνους από άνθρωπο που βρισκόταν στο σημείο.

Ο άτυχος 11χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Αγροτικό ιατρείο Φούρνων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.Τα πιο σημαντικά