Βούτσης για σύλληψη γιου του: «Είναι ημιπιτσιρικάς 35 χρονών και όχι 40 όπως γράφουν τα σάιτ – Όργιο παραδημοσιογραφίας

3 Φεβρουαρίου, 2021 5:08 ΜΜ
More videos

«Μας πετροβολούν οικογενειακώς», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής

Με αφορμή τη σύλληψη του γιου του και ενός ακόμη ατόμου για τα τρικάκια στο σπίτι της γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την ενόχλησή του για τον τρόπο που χειρίστηκαν τα μίντια την υπόθεση του γιου του, ο οποίος όπως τονίζει είναι «ημιπιτσιρικάς 35 χρονών και όχι 40 όπως γράφουν τα σάιτ».

Συγκεκριμένα λέει ο κ. Βούτσης:

«Κάποιοι πιτσιρικάδες ή ήμιπιτσιρικάδες σαν τον γιο μου, που είναι 35 χρονών -και όχι 40 που γράφουνε στα site από χθες, που μας πετροβολούνε οικογενειακά- ανεβήκανε σε μηχανάκια και περάσανε από το δρόμο, έξω από το πολιτικό γραφείο της κυρίας Νικολάου και πετάξανε τρικάκια στο δρόμο, όπου λέγανε ότι η ζωή των κρατουμένων είναι σημαντική, μετράει κ.λπ. και φύγανε».

Και συνεχίζει: «Και ενώ φεύγανε από το δρόμο συλλάβανε δύο, μεταξύ των οποίων και τον γιο μου. Και από χθες έχει γίνει ένα όργιο παραδημοσιογραφίας. Η δε κυρία Νικολάου, η οποία δεν ήταν εκεί, μήνυσε γιατί λέει φοβήθηκε που της είπαν ότι υπήρχαν τέτοια τρικάκια. Μιλάμε για καταστάσεις, οι οποίες δεν έχουν γίνει ούτε στη μεταπολίτευση… Ποτέ στην Ελλάδα. Τους μήνυσε, έγινε σήμερα το δικαστήριο, αθωώθηκαν τα παιδιά».

Ακολουθήστε μας στο facebook: