Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Βούιξε» η Μύκονος: 42χρονη επιχειρnματίας χώρισε τον άντρα της για τον γuμναστή,...

«Βούιξε» η Μύκονος: 42χρονη επιχειρnματίας χώρισε τον άντρα της για τον γuμναστή, κι εκεiνος την «κάpφωσε» στην εφορία

Μια 42χρονη επιχειρηματίας είναι αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη, μετά από καταγγελία του άνδρα της για μαύρο χρήμα, όταν του ζήτησε να χωρίσουν, γιατί φέρεται να σύναψε δεσμό με τον γυμναστή της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εκπομπή Live News, πρόκειται για ζευγάρι επιχειρηματιών, που χωρίζει μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας, ενώ διατηρεί επιχειρήσεις με καταστήματα ρούχων και κοσμημάτων σε Αθήνα, Πάρο και Μύκονο.

Τι αναφέρει το εξώδικο που έλαβε η 42χρονη επιχειρηματίας για το μαύρο χρήμα

Όπως ανέφερε το εξώδικο που έστειλε ο απατημένος άνδρας στη σύζυγό του «ενώ διατηρούσες δεσμό με τον γυμναστή, αποφάσισες εντελώς αδικαιολόγητα να με απολύσεις από την επιχείρηση. Απόλυση που μου κοινοποιήθηκε μάλιστα από δικαστικό επιμελητή. Έχω αναγκαστεί να επιστρέψω στο πατρικό μου και συγκατοικώ με τους υπερήλικες γονείς μου. Δεν μπορώ να καλύψω ούτε τα βασικά μου έξοδα και κινδυνεύω να αποξενωθώ από τα παιδιά μας. Από τη μια στιγμή στην άλλη, άρχισες να με απαξιώνεις, να μου μιλάς υποτιμητικά. Έκανα φιλότιμη προσπάθεια όλο το καλοκαίρι να σε μεταπείσω αλλά ήσουν ανένδοτη. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να σεβαστώ την επιθυμία σου και να σε αφήσω».

Και προσθέτει «τώρα κατάλαβα γιατί έβαλες τρία χρηματοκιβώτια στο σπίτι, ενώ εγώ σου έλεγα ότι όσα χρήματα βγάζουμε να μπαίνουν στην τράπεζα. Προφανώς τα χρήματα αυτά ήταν «μαύρα». Τα έκρυβες στο σπίτι, ενώ διατηρούσες και διπλά βιβλία. Πρότεινες να μου δώσεις 100.000€ σε μετρητά, για να λυθούν οι διαφορές μας με τρόπο παράνομο και αδιαφανή γι’ αυτό και δε τα δέχτηκα. Η περιουσία σου, έχει όχι απλώς αυξηθεί, αλλά πολλαπλασιαστεί, κατά τη διάρκεια του γάμου μας, χάρη στη δική μου συμβολή. Ό,τι απέκτησες κατά τη διάρκεια του γάμου μας, κατά το ήμισυ το οφείλεις σε μένα».
Τα πιο σημαντικά