Βούτηξαν με το ζόρι σκύλο μέσα σε πισίνα για την ανάγκη γυρισμάτων στο Χόλιγουντ.

20 Ιανουαρίου, 20174:08 ΠΜ
More videos

Δείτε το επίμαχο βίντεο στο τέλος του άρθρου.

Την επέμβαση της φιλοζωικής οργάνωσης Peta, αλλά και έντονες αντιδράσεις από φιλόζωους από κάθε γωνιά του πλανήτη προκάλεσε ένα βίντεο που δημοσίευσε το ΤΜΖ.

Το βίντεο τραβήχτηκε στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Χόλιγουντ A Dog’s Purpose, στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Ντένις Κουέιντ και έχει βασιστεί στο ομώνυμο βιβλίο.Για τις ανάγκες της ταινίας χρησιμοποιήθηκαν τουλάχιστον 5 γερμανικά λυκόσκυλα στα γυρίσματα.

Και στο επίμαχο βίντεο, που τραβήχτηκε σε γυρίσματα που έγιναν στον Καναδά, φαίνεται ένα από αυτά τα λυκόσκυλα να αναγκάζεται με το ζόρι να πηδήξει μέσα σε τρεχούμενα “άγρια” νερά, μολονότι το σκυλί είναι εμφανέστατα τρομοκρατημένο.

Η οργάνωση Peta ζήτησε από τους φιλόζωους να μποϊκοτάρουν την ταινία (η οποία κανονικά εξυμνεί τη σχέση ανθρώπων και σκύλων) και, όπως αναφέρει και το Time.

Mέχρι και ο σκηνοθέτης της ταινίας, ο Lasse Hallstrom, δήλωσε πως θεωρεί τα όσα είδε στο βίντεο “ανησυχητικά” και πρόσθεσε πως θα φροντίσει να εντοπίσει αν έγινε κάτι λάθος από κάποιον ή κάποιους και θα τιμωρηθούν ανάλογα,

Επίσης ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν ήταν παρών στο συμβάν. Τέλος και οι παραγωγοί Amblin Partners και Universal Pictures με ανακοίνωσή τους είπαν πως διερευνούν το συμβάν.

Δείτε το βίντεο

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News