Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
διεθνήΒούτηξαν με το ζόρι σκύλο μέσα σε πισίνα για την ανάγκη γυρισμάτων...

Βούτηξαν με το ζόρι σκύλο μέσα σε πισίνα για την ανάγκη γυρισμάτων στο Χόλιγουντ.

Δείτε το επίμαχο βίντεο στο τέλος του άρθρου.

Την επέμβαση της φιλοζωικής οργάνωσης Peta, αλλά και έντονες αντιδράσεις από φιλόζωους από κάθε γωνιά του πλανήτη προκάλεσε ένα βίντεο που δημοσίευσε το ΤΜΖ.

7cdb6a48901b4b8e7c1e869ecbda0561Το βίντεο τραβήχτηκε στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Χόλιγουντ A Dog’s Purpose, στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Ντένις Κουέιντ και έχει βασιστεί στο ομώνυμο βιβλίο.Για τις ανάγκες της ταινίας χρησιμοποιήθηκαν τουλάχιστον 5 γερμανικά λυκόσκυλα στα γυρίσματα.

f28dfc06ceceaa41d1611cb2b84df9be

Και στο επίμαχο βίντεο, που τραβήχτηκε σε γυρίσματα που έγιναν στον Καναδά, φαίνεται ένα από αυτά τα λυκόσκυλα να αναγκάζεται με το ζόρι να πηδήξει μέσα σε τρεχούμενα “άγρια” νερά, μολονότι το σκυλί είναι εμφανέστατα τρομοκρατημένο.

Η οργάνωση Peta ζήτησε από τους φιλόζωους να μποϊκοτάρουν την ταινία (η οποία κανονικά εξυμνεί τη σχέση ανθρώπων και σκύλων) και, όπως αναφέρει και το Time.

4a5363a5b353d3e661c3f575a1f66729

Mέχρι και ο σκηνοθέτης της ταινίας, ο Lasse Hallstrom, δήλωσε πως θεωρεί τα όσα είδε στο βίντεο “ανησυχητικά” και πρόσθεσε πως θα φροντίσει να εντοπίσει αν έγινε κάτι λάθος από κάποιον ή κάποιους και θα τιμωρηθούν ανάλογα,

Επίσης ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν ήταν παρών στο συμβάν. Τέλος και οι παραγωγοί Amblin Partners και Universal Pictures με ανακοίνωσή τους είπαν πως διερευνούν το συμβάν.

Δείτε το βίντεο

[dailymail]

Τα πιο σημαντικά