Βούρκωσε o Καμμένος με τον πρωτοετή Εύελπι

21 Δεκεμβρίου, 2017 10:23 ΜΜ
More videos

Βούρκωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος, με τον πρωτοετή Εύελπι, γιο του ήρωα της Αεροπορίας Στρατού, Συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου, ο οποίος επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο UH-1H που κατέπεσε στο Σαραντάπορο Ελασσόνας τον περασμένο Απρίλιο.

Στο περιθώριο της τελετής ορκωμοσίας των πρωτοετών Ευελπίδων Τάξεως 2021 «Επίλαρχος Κωνσταντίνος Τζαβέλας» που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη Αττικής, ο κ. Καμμένος έκανε πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει μετά την τραγωδία που είχε βυθίσει στο πένθος τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Επέδωσε στον πρωτοετή Εύελπι Βασίλειο Αδάμο το τιμητικό ξιφίδιο.

Οι στιγμές που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός ήταν άκρως συγκινητικές ενώ κατά την επίδοση του ξιφιδίου ήταν εμφανής η προσπάθεια του υπουργού Εθνικής Άμυνας να συγκρατήσει τα δάκρυά του έχοντας απέναντι του τον Βασίλειο Αδάμο.


Ιδιαίτερα ξεχωριστή ήταν και η συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, με τους δίδυμους, πρωτοετείς Ευέλπιδες, με τους οποίους μάλιστα ο κ.Καμμένος φωτογραφήθηκε.


Εντυπωσιακή ήταν και η αναμνηστική φωτογραφία με την τάξη 2021 «Επίλαρχος Κωνσταντίνος Τζαβέλας» που τραβήχτηκε στο Στίβο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων αλλά και συνολικά η τελετή που πραγματοποιήθηκε.


Η καθ’ όλα άψογη και χειρουργικής ακρίβειας επίδειξη κατέδειξε για ακόμη μια φορά τους λόγους γιια τους οποίους η ΣΣΕ συγκαταλέγεται στις κορυφαίες σχολές παγκοσμίως.

Επίσης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας βράβευσε την οικογένεια του ήρωα της εποποιίας του ’40 Επίλαρχου Κωνσταντίνου Τζαβέλα το όνομα του οποίου φέρει η Τάξη 2021.

[onalert]

Ακολουθήστε μας στο facebook: