Βουλιαγμένη: Επώνυμος νεαρός βανδάλισε με ρόπαλο βανάκι που εμπόδιζε τη διέλευση του SUV του

Αύγουστος 10, 2017 7:34 ΜΜ
More videos

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται βίντεο που δείχνει έναν νεαρό να χτυπά με μανία με ρόπαλο του μπέιζμπολ, σε δρόμο της Βουλιαγμένης, ένα βανάκι και να του προξενεί ζημιές στα φανάρια, επειδή ήταν παρκαρισμένο σε σημείο που δυσκόλευε τη διέλευση του SUV του, μάρκας Mercedes.

Δείτε τι ακριβώς αναφέρει σε σχετική ανάρτηση στην ομάδα Ελεύθερη Γνώμη 3Β, ο Κώστας Ρόδης:

«Ο οξύθυμος επώνυμος νεαρός κύριος της περιοχής δυσκολεύτηκε να περάσει το υπερπολυτελές του τζιπ, οπότε θεώρησε σκόπιμο να σπάσει το ξένο αυτοκίνητο για παραδειγματισμό!!!
Υ.Γ.Βουλιαγμένη 20/7 ώρα 6.30 το πρωί – το βίντεο το έχει ήδη το Α.Τ. για τα περαιτέρω».

Όπως μεταδίδει το notia.gr στο ένα από τα δύο βίντεο φαίνεται το Mercedes να περνάει, χωρίς μεγάλη δυσκολία από το δρόμο. Στο δεύτερο φαίνεται ξεκάθαρα ο νεαρός οδηγός, που προφανώς γύριζε από ξενύχτι (φοράει γυαλιά ηλίου) να πλησιάζει το βανάκι ενώ τον ακολουθεί ο φίλος του που επέβαινε στο Mercedes.

Σπάζει πρώτα τον καθρέπτη και μετά ξεσπάει στα πίσω φανάρια. Στη συνέχεια εξαφανίζονται τρέχοντας προς το πολυτελές αυτοκίνητό τους που έχουν παρκάρει λίγα μέτρα παρακάτω.

Oύτε που το φαντάζονταν ότι τους έχει καταγράφει κάμερα.

Σύμφωνα με τον άνθρωπο που ανέβασε το επίμαχο βίντεο και το έχει παραδώσει στο αστυνομικό τμήμα Βουλιαγμένης, ο οξύθυμος νεαρός είναι επώνυμος.

«Το αυτοκίνητο είναι ενός υδραυλικού που καθημερινά δουλεύει για το μεροκάματο και είναι και ντερέκι…αλλά 6.30 το πρωί κοιμόταν μάλλον ο άνθρωπος! H αστυνομία πρέπει να κάνει την δουλειά της», αναφέρει χαρακτηριστικά.

[notia]

Ακολουθήστε μας στο facebook: