Βουλευτής της ΧΑ καλωσορίζει το 2018 με βίντεο-έπος που θυμίζει Χόλιγουντ

12 Ιανουαρίου, 2018 8:17 ΜΜ
More videos

Ένα ομολογουμένως επικό βίντεο αποφάσισε να ανεβάσει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Αιτωλοακαρνανία Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης προκειμένου να καλωσορίσει το 2018.

Όπως αναφέρει είναι ένα κάλεσμα προς τους συναγωνιστές και τους συντρόφους του, όπως λέει, να κλείσουν μέσα στην ψυχή τους την Ελλάδα και να νιώσουν κάθε είδους μεγαλείο, όπως έχει πει ο Διονύσιος Σολωμός.

Το βίντεο είναι ένας συγκερασμός, θα τολμούσαμε να πούμε, από αρχαιοελληνικές αναφορές, νεότερα μνημεία, εικόνες από drone και τον ίδιο τον βουλευτή. Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα δεν έχουμε να παρατηρήσουμε πολλά παρά μόνο ότι στην αρχή ακούγεται ο Δημήτρης ο Παπαμιχαήλ  να ρωτάει ως Παπαφλέσσας τους άλλους αγωνιστές αν έχουσιν πίστη ή αν θα κάτσουν εκεί που είναι ραγιάδες οι ίδιοι και τα παιδιά τους και τα παιδιά των παιδιών τους.

Ακολουθεί μια πανδαισία από εικόνες του βουλευτού και εδώ πρέπει να σταθούμε λίγο περισσότερο. Τον βλέπουμε να υπερίπταται πάνω από τον Παρθενώνα και υπάρχει η υπόνοια ότι πετάει και πάνω από το Σούνιο. Τον βλέπουμε κλαρωμένο πάνω σε ένα βουνό, με κάτι κοτρώνες κάτω από τα πόδια του να παίζουν λιγάκι κι εκείνος ατάραχος να ισορροπεί και να μπήγει μια κραυγή, κάτι σαν «ιεεεεεεε!», κάνοντας τα βουνά να αντιλαλούν.

Δείτε το βίντεο

 

Εύχομαι το 2018 να μας φέρει υγεία και δύναμη!!!

Ελπίζω το νέο έτος να είναι η αφετηρία ούτως ώστε ο Ελληνικός λαός να καταλάβει το βαρύ όνομα που κουβαλάει στις πλάτες του και επιτέλους να ξαναγίνουμε η χώρα του φωτός που υπήρξαμε στο παρελθόν…

Ζούμε στην χώρα των θεών και των ηρώων!!!

Επιβάλλεται να φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας αλλά και παράδειγμα για τις επόμενες γενιές!!!
Καλό και αγωνιστικό 2018!!!

Δημοσιεύτηκε από Κώστας Ξηρομερίτης στις Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: