Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Βόμβα» στον ΣΚΑΪ: Αποχωρεί η Σία Κοσιώνη;

«Βόμβα» στον ΣΚΑΪ: Αποχωρεί η Σία Κοσιώνη;

Ειδήσεις – φωτιά που αφορούν στον ΣΚΑΪ κάνουν την εμφάνισή τους τις τελευταίες ώρες. Από τη μία οι φήμες για επιστροφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και από την άλλη όσα ακούστηκαν περί αποχώρησης της Σίας Κοσιώνη, η αναταραχή δεν άργησε να επικρατήσει στους διαδρόμους του σταθμού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, δύσκολα είναι τα πράγματα για τη σία Κοσιώνη, της οποίας η παρουσία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού δεν έφερε -ούτε αναμένεται να φέρει- τα επιθυμητά ποσοστά τηλεθέασης. Βάσει όσων έγραψε η δημοσιογράφος, πρόβλημα υπάρχει και στην σχέσεις της Σίας με σημαντικά στελέχη του σταθμού, οι οποίες λέγεται πως περνούν σοβαρή κρίση.

kosioni aftodioikisi

Αυτό σε συνδυασμό με την τηλεθέαση που μόνο ικανοποιητική δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, προκαλεί ερωτηματικά ως προς την πορεία της Κοσιώνη στο κανάλι του Φαλήρου, κυρίως μετά την εμφάνιση Μπογδάνου που… δεν ήταν τυχαία!
Όλα θα φανούν μετά τα Χριστούγεννα, όταν θα λάβουν χώρα οι πρώτες αλλαγές μιας σειράς ανακατατάξεων που θα φέρουν τα πάνω – κάτω στον ΣΚΑΪ…

Τα πιο σημαντικά