Βόμβα: Πώς Αλέξης Κούγιας ανέλαβε τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Γιατί έδιωξε τον Όθωνα Παπαδόπουλο

24 Αυγούστου, 20223:41 ΜΜ
More videos

Η Ρούλα Πισπιρίγκου με ανακοίνωσή της αναφέρει πως αναλαμβάνει την υπόθεσή της ο Αλέξης Κούγιας.

«Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ο μόνος δικηγόρος, ο οποίος με εκπροσωπεί στις ως άνω υποθέσεις είναι ο κύριος Αλέξιος Κούγιας και καταργώ κάθε άλλο δικηγόρο, ο οποίος μέχρι σήμερα με εκπροσωπούσε» σημειώνει η προφυλακισμένη για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας.

Η ανακοίνωση:

Η κάτωθι υπογράφουσα Σωτηρία Πισπιρίγκου του Ανδρέα, προσωρινά κρατούμενη στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού και ήδη κατηγορούμενη για το ότι δήθεν διέπραξα τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονίας κατά συρροή εις βάρος των τριών τέκνων μου Γεωργίας, Μαρίας-Ελένης και Ίριδας Δασκαλάκη, δια της παρούσης δηλώνω ότι από σήμερα μοναδικός δικηγόρος υπεράσπισής μου σε όλες τις υποθέσεις και σε όλες τις κατηγορίες, τις οποίες αντιμετωπίζω σε ανακριτικό επίπεδο είναι ο Δικηγόρος Αθηνών κος Αλέξιος Κούγιας του Χρήστου με ΑΜ ΔΣΑ: 8846 και διεύθυνση γραφείου λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, αρ.55.

Με την παρούσα εξουσιοδοτώ τον ως άνω δικηγόρο όπως αντ’ εμού και για λογαριασμό μου λαμβάνει αντίγραφα όλων των δικογραφιών που εκκρεμούν εις βάρος μου για τις ως άνω αναφερόμενες πράξεις από τα ανακριτικά γραφεία που εκκρεμούν και τις ανακρίσεις που διεξάγονται εις βάρος μου από τις κκ Ανακρίτριες, Χριστίνα Σαλάππα και Ευγενία Τζωρτζάτου, καταθέτει αιτήματα και υπομνήματα για την απόδειξη της αθωότητός μου και παρίσταται ενώπιον οιασδήποτε αρχής για τηνεκπροσώπησή μου.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ο μόνος δικηγόρος, ο οποίος με εκπροσωπεί στις ως άνω υποθέσεις είναι ο κύριος Αλέξιος Κούγιας και καταργώ κάθε άλλο δικηγόρο, ο οποίος μέχρι σήμερα με εκπροσωπούσε.

Κορυδαλλός, 24.08.2022

Η ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΣΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου διαφώνησε με τον Όθωνα Παπαδόπουλο στην υπερασπιστική του γραμμή και θεωρεί ότι ο Αλέξης Κούγιας θα μπορέσει να την αθωώσει.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρχε έντονο παρασκήνιο και διαβουλεύσεις μεταξύ Ρούλας Πισπιρίγκου και Αλέξη Κούγια προκειμένου να την αναλάβει με την αντίστοιχη συμφωνία.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News