Βίκυ Καγιά: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνω μία παύση και στην καριέρα μου»

8 Νοεμβρίου, 2022 10:21 ΜΜ
More videos

«Δεν πιστεύω ότι κούρασε το παιχνίδι. Αν είχαμε παραπάνω χρόνο, θα είχαν γίνει ακόμη πιο φαντασμαγορικά πράγματα» ανέφερε η Βίκυ Καγιά.

Την Βίκυ Καγιά συνάντησε η κάμερα του Ποιος είναι πρωινιάτικα κι απάντησε για το αν θα κάνει παύση τελικά του GNTM την επόμενη σεζόν και τις πρόσφατες δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί bullying στα backstage του σόου.

«Τελειώνουμε σιγά-σιγά με το GNTM. Έχουμε άλλα δύο γυρίσματα. Δε θα μπορούσα να έχω καλύτερους συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι, τον Γιώργο και τον Τάσο.

Είμαι λίγο συγκινημένη που θα χαθούμε λίγο» σχολίασε για το τέλος του reality show, ενώ πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω ότι κούρασε το παιχνίδι. Αν είχαμε παραπάνω χρόνο, θα είχαν γίνει ακόμη πιο φαντασμαγορικά πράγματα».

Τι απαντά η Βίκυ Καγιά σε μία ενδεχόμενη παύση του GNTM την επόμενη τηλεοπτική σεζόν; Η ίδια επισημαίνει: «Γιατί να μη γίνει; Καλώς να γίνει.

Εγώ έιμαι πολύ υπέρ των παύσεων και των διαλειμμάτων. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνω μία παύση και στην καριέρα μου, γιατί έχω φτάσει σε ένα σημείο που αληθινά έχω κουραστεί».

Δείτε το βίντεο: