Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΗ γιαγιά της 12χρονης που βιάστηκε στον Κολωνό γνώριζε τον Πάτερ Αντώνιο

Η γιαγιά της 12χρονης που βιάστηκε στον Κολωνό γνώριζε τον Πάτερ Αντώνιο

Όλο και περισσότερες μαρτυρίες για την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα Αντώνιου προς τα παιδιά βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά η νέα καταγγελία έγινε από την γιαγιά της 12χρονης από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον Ηλία Μίχο.

Η γιαγιά της ανήλικης κοπέλας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε πως γνωρίζει από παλιά τον πατέρα Αντώνιο και μίλησε για τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τον εγγονό της -αδερφό της 12χρονης- όταν εκείνος προσπάθησε να μπει και να φιλοξενηθεί στην Κιβωτό του Κόσμου.

«Τον παπά Αντώνη εγώ τον ξέρω από τον Άγιο Γεώργιο που είχε ένα μαγαζάκι εκεί. Πάρα πολλά χρόνια. Μετά πήγε έφτιαξε αυτόν τον πύργο εκεί. Τι να πω. Θρασύτατος, κλώτσαγε τα παιδιά, τα έβριζε, τον εγγονό μου τον χτύπησε. Πολλά πράγματα…» ανέφερε η γιαγιά της 12χρονης.

«Πήγε το παιδί, τον ζήταγε να τον δει και έβαλε τους … να τον χτυπήσουν. Λέει “να δω τον πατέρα Αντώνιο” και βγήκε έξω και τον έβριζε. Του λέει μην ξαναπατήσεις εδώ και τέτοια. Φερόταν πολύ άσχημα στα παιδιά, τα έβριζε χυδαία. Ήθελε τον κόσμο εκεί να δουλεύει για ένα πιάτο φαγητό και να τους βρίζει. Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, εγώ τον ίδιο ήξερα» συνέχισε.

«Ο εγγονός μου πήγε να μπει μέσα με ένα παιδάκι γιατί ήταν γραμμένος από πολύ παλιά και έβαλε τους … να τον χτυπήσουν και να τον διώξουν. Του είπαν να μην ξαναπατήσεις εδώ, θα σε (…). Να μην τα πω τώρα τι του είπαν και έφυγε το παιδί» υποστήριξε η γιαγιά της 12χρονης.Τα πιο σημαντικά