Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Βόμβα» για την Αγγελική Νικολούλη: Ηθοποιός από το «Σασμό» ψάχνει τον αδερφό...

«Βόμβα» για την Αγγελική Νικολούλη: Ηθοποιός από το «Σασμό» ψάχνει τον αδερφό του

Σαν «βόμβα» έσκασε για την Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» η εξαφάνιση του αδερφού γνωστού ηθοποιού από το «Σασμό».

Ο λόγος για τον Ζαχαρία Κεφαλογιάννη, που ενσάρκωσε τον σύζυγο της Μαρίας Τζομπανάκη στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός.

Το 2003 εξαφανίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο αδερφός του από την Κρήτη, με την οικογένειά του αλλά και τον ίδιο να τον αναζητά μέσα από το «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Ο Αλέξης Κεφαλογιάννης, 27 ετών, ένας γλωσσομαθής ρεσεψιονίστ, οδηγούσε τη μηχανή του το μοιραίο απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαίου 2003 που άνοιξε η γη και τον κατάπιε.

zacharias kefalogiannis

Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης

Λίγες εβδομάδες αργότερα, η μηχανή του βρέθηκε κλειδωμένη και επιμελώς παρκαρισμένη στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Το στοιχείο που πύκνωσε περισσότερο το μυστήριο, ήταν ότι η μηχανή ήταν πεντακάθαρη, ενώ εκείνες τις μέρες όλα τα οχήματα της περιοχής, είχαν λερωθεί από λασπώδη βροχή. Σαν κάποιοι να την άφησαν εκεί, για να δείξουν ότι ο Αλέξης Κεφαλογιάννης ταξίδεψε.

aleksis kefalogiannis

Αλέξης Κεφαλογιάννης

Λίγο καιρό μετά, ένα άλλο στοιχείο του αγνοούμενου νέου εντοπίστηκε σε διαφορετικό χώρο. Το σακβουαγιάζ του με τα προσωπικά του έγγραφα … Παρά τις εκτεταμένες έρευνες της οικογένειας του και των Αρχών, δεν βρέθηκε ούτε ίχνος του. Η μητέρα του πέθανε από τον καημό της, χωρίς να μάθει τι του συνέβη, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα anikolouli.gr.

Η θεία του Αλέξη Κεφαλογιάννη, που είχε μάθει πρώτη για τον τραγικό χαμό του ανιψιού της, είχε μιλήσει στο Φως στο Τουνελ:

«Όταν ακούμε ειδήσεις όπως ο εντοπισμός του σκελετού του τουρίστα Στήβεν Κουκ ή ενός άλλου σκελετού στην περιοχή Κοκκίνι Χάνι, ξυπνάνε μνήμες, γιατί είναι μια ανοιχτή πληγή η εξαφάνιση του Αλέξη στην οικογένεια μας. Ξυπνά όμως και η ελπίδα. Αν χτυπήσει τώρα ένα τηλέφωνο και μάθω κάτι τόσο δυσάρεστο για τον άνθρωπο μας, θα πω και ευχαριστώ, γιατί θα μάθω την αλήθεια» είχε πει τότε ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης.

«Είμαι μισός όλα αυτά τα χρόνια γιατί μου λείπει ο αδελφός μου. Ήμασταν πολύ αγαπημένοι. Ο πατέρας μας γέρασε πια, είναι άρρωστος αλλά ακόμα περιμένει για ένα σημάδι του… Η μητέρα μας μαράζωνε, ώσπου πέθανε από τον καημό της χωρίς να πάρει μια απάντηση για την τύχη του» είχε εξομολογηθεί στη συνέχεια.

Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης έδωσε το όνομα του αδερφού του στη μοναχοκόρη του, Αλεξία.

Τα πιο σημαντικά