Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΧώρισαν η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Χώρισαν η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Χωριστούς δρόμους φέρονται να έχουν τραβήξει η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, ύστερα από δύο χρόνια σχέσης.

Όπως αναφέρει το Star.gr, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και ο γνωστός γυμναστής πήραν απόφαση να χωρίσουν πριν από έναν μήνα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το ζευγάρι πριν από έναν μήνα περίπου αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς αλλά οι σχέσεις τους παραμένουν καλές.

melina1

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η κόρη της Δέσποινας Βανδή, τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται μόνη της χωρίς τον γνωστό γυμναστή.

66729a623240e

Πρόσφατα,η ίδια έδωσε το “παρών” στη συναυλία των Coldplay με τον πατέρα της, Ντέμη Νικολαΐδη και τη σύντροφό του, ενώ πήγε και με τις φίλες της στα μπουζούκια για να δει την Έλλη Κοκκίνου.

Η Μελίνα τον τελευταίο χρόνο μένει μόνιμα στο Λονδίνο, όπου σπουδάζει υποκριτική, και φροντίζει να πηγαινοέρχεται στην Ελλάδα για να βλέπει την οικογένεια και τους φίλους της.

66729a180a743

Δέσποινα Βανδή: “Είμαι πολύ περήφανη για τα παιδιά μου”

“Υπήρξαν στιγμές που χάθηκα. Και υπήρξαν αυτές γιατί ασυνείδητα τότε, έδωσα πάρα πολύ μεγάλη βάση στο να μεγαλώσω τα παιδιά μου και να είμαι παρούσα σε όλες τους τις στιγμές. Αν εξαιρέσω τις περιόδους που έλειπα λόγω συναυλιών και προβών, όλο το υπόλοιπο διάστημα ήμουν πάνω από τα παιδιά μου. Αν δεν υπήρχε το κομμάτι της δουλειάς μου να με απασχολεί, ήμουν εγώ εκείνη που ήμουν 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τα παιδιά μου. Αυτό είχε και μια μετακίνηση μέσα μου, δηλαδή, η προσοχή μου στράφηκε στο να είμαι εκεί. Ενδεχομένως, όλα αυτά τα χρόνια, να ήταν στιγμές που δεν πρωταγωνιστούσε το τραγούδι στη ζωή μου, αλλά τα παιδιά μου. Τα μεγάλωσα, είναι μια χαρά, είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτά. Είμαι μια περήφανη μαμά” είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή.

414476837 235096682959743 3531066172591602007 n

Τα πιο σημαντικά