Βόλος: Της είχε γίνει εμμονή ότι ήταν η ερωμένη του άντρα της – Σάλος από τις κινήσεις που έκανε

12 Νοεμβρίου, 2022 2:03 ΜΜ
More videos

Ο Βόλος συζητάει τα όσα έγιναν σε γειτονιά της πόλης. Η γυναίκα που δέχτηκε επίθεση αποδείχθηκε πως δεν ήταν η ερωμένη. Η 54χρονη δράστιδα κατέληξε στα δικαστήρια…

Της μπήκε η ιδέα ότι ο άντρας της, την απατά και μια γειτόνισσα βρέθηκε στο στόχαστρό της. Της έγινε εμμονή ότι ήταν η ερωμένη και έπρεπε να την εκδικηθεί. Ο Βόλος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται και κεντρίζουν το ενδιαφέρον των συζητήσεων. Η 54χρονη επιτέθηκε στην άτυχη γυναίκα, μπροστά στα μάτια του παιδιού της. Άρχισε να την χτυπάει, χωρίς εκείνη να έχει ιδέα.

Η παθολογική ζήλια γυναίκας 54 χρόνων για τον σύντροφό της, την οδήγησε να έχει εμμονή με μία γειτόνισσα. Νόμιζε ότι είχε συνάψει σχέση με τον άνθρωπό της. Η σκέψη και μόνο την είχε αποπροσανατολίσει τελείως. Ξυπνούσε και κοιμόταν με τον ίδιο καημό. Οτι ο σύντροφός της, την απατά με τη γειτόνισσα. Αυτό που σκεφτόταν ήταν πώς θα κάνει κακό στην υποτιθέμενη ερωμένη του συντρόφου της.

Το γεγονός ότι διέμεναν στην ίδια γειτονιά δεν τη βοηθούσε να ξεχαστεί. Την έβλεπε σχεδόν κάθε μέρα και «φούντωνε». Μέχρι που μία μέρα πήγε στο σπίτι της, χτύπησε την πόρτα και αφού τη «στόλισε» με ανοίκειες εκφράσεις, της επιτέθηκε και άρχισε να την κλωτσά, προκαλώντας της μώλωπες στην κοιλιά και τα χέρια.

Η ανυποψίαστη γυναίκα αιφνιδιάστηκε. Δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη. Αρχισε να καλεί σε βοήθεια. Μπροστά στο σκηνικό της επίθεσης ήταν και το ανήλικο παιδί της, που από τη μία στιγμή στην άλλη έβλεπε τη μητέρα του στα χέρια μίας γειτόνισσας να σφαδάζει.

Η δράστης ήταν εκτός εαυτού. «Ναι, την έβρισα και την κλώτσησα. Νόμιζα ότι τα είχε με τον σύντροφό μου, για αυτό και αντέδρασα έτσι. Ημουν σίγουρη ότι την είχε ερωμένη», παραδέχθηκε χθες (11-11-2022) στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου οδηγήθηκε για να δικαστεί μετά από μήνυση, που κατέθεσε σε βάρος της το θύμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου, το δικαστήριο της επέβαλε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών για εξύβριση, απειλή και ελαφρά σωματική βλάβη με τριετή αναστολή. Η έδρα συνέστησε στην κατηγορούμενη να είναι πιο προσεκτική και εγκρατής, να μην έχει εμμονές και να μην ξεσπά στους άλλους, επειδή ζηλεύει.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι με τη συγκεκριμένη γειτόνισσα η όλη υπόθεση είχε εξελιχτεί σε προσωπική κόντρα, αν και παραδέχτηκε πως γενικότερα κατά καιρούς την κυριεύουν οι υποψίες πως ο σύντροφός της την απατά με γυναίκες νεότερες στην ηλικία.