Βόλος: Την χτύπησαν άσχημα οι γονείς της επειδή δεν πήρε το πτυχίο των Αγγλικών

20 Δεκεμβρίου, 20216:11 ΜΜ
More videos

Δυστυχώς συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία. Γονείς χτύπησαν άσχημα την 15χρονη κόρη τους- άκουσον, άκουσον – γιατί δεν πήρε το πτυχίο των αγγλικών της,

Ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στους γονείς αυτούς. Η  υπόθεση έγινε  γνωστή επειδή η νεαρή κοπέλα έστειλε μήνυμα στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Πιο συγκεκριμένα, το κορίτσι από τον Βόλο έστειλε μήνυμα την Πέμπτη (16.12.2021) στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της από τους γονείς της, γράφοντας, μεταξύ άλλων, «φοβάμαι, έχω πέσει θύμα κακοποίησης».

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, έγινε εισαγγελική παραγγελία για τη σύλληψη των δύο γονέων, εναντίον των οποίων ασκήθηκε δίωξη για απλή σωματική βλάβη κατά ανηλίκου και την Παρασκευή βρέθηκαν ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Στην απολογία τους, οι γονείς της 15χρονης υποστήριξαν ότι η κόρη τους είναι αντιδραστική λόγω εφηβικής ηλικίας και ότι όταν της ανέφεραν ότι θέλουν να τη σπουδάσουν για να πάρει πτυχίο Αγγλικών, αυτή τους έβρισε.

Από τη μεριά της, η εισαγγελέας τόνισε ότι οι γονείς πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με το παιδί τους, καθώς στην ηλικία της, μπορεί να νιώσει μεγάλη πίεση που να τη θέσει σε κίνδυνο ή να φύγει ακόμα και από το σπίτι.

Παράλληλα θα γίνει και κοινωνική έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης της 15χρονης, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για να διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί και άλλες αξιόποινες πράξεις της ίδιας φύσεως.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News