Βόλος: Νεκρός από έμφραγμα 62χρονος, 12 ώρες μετά τον εμβολιασμό του

29 Μαΐου, 2021 2:48 ΜΜ
More videos

Ο 62χρονος λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ένας 62χρονος έφυγε ξαφνικά χθες το πρωί από τη ζωή, 12 ώρες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολιασμού του στο Κέντρο Υγείας του Αλμυρού Βόλου. Ο 62χρονος πέθανε από έμφραγμα ωστόσο από την οικογένειά του και τα οικεία του πρόσωπα εκφράζονται φόβοι για πρόκληση του εμφράγματος από τον εμβολιασμό, γεγονός για το οποίο θα ζητήσουν διερεύνηση.

Σύμφωνα με το e-thessalia, ο 62χρονος λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή επικοινώνησε με έναν φίλο του και του είπε ότι δεν αισθανόταν καλά. Συγκεκριμένα του ανέφερε ότι νιώθει πόνο στο στήθος και στα χέρια. Ο φίλος του, που φοβήθηκε για την κατάσταση της υγείας του, μετέβη άμεσα στο σπίτι του 62χρονου. Εκεί έμεινε μέχρι τις 4.30 το πρωί, όπου και αποχώρησε αφού ο 62χρονος είχε κοιμηθεί.

Στις 9.05 το πρωί, οι δύο φίλοι επικοινώνησαν πάλι, αλλά κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο 62χρονος δεν παραπονέθηκε για κάποιον πόνο. Οι δύο άνδρες φαίνεται ότι κανόνισαν να συναντηθούν και έτσι ο φίλος βρέθηκε 30 λεπτά αργότερα στο σπίτι του 62χρονου, όπου τον εντόπισε νεκρό. Με ασθενοφόρο ο 62χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής και ο 62χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.