Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΒόλος: Εταιρεία security μεταφέρει δωρεάν το βράδυ όποια γυναίκα νιώσει κίνδυνο

Βόλος: Εταιρεία security μεταφέρει δωρεάν το βράδυ όποια γυναίκα νιώσει κίνδυνο

Σε έναν κόσμο που πλέον δημιουργεί φόβο και ανασφάλεια, υπάρχουν κι εκείνοι που σκέφτονται και νιάζονται για τον διπλανό. Για παράδειγμα, αυτή η εταιρεία security στον Βόλο, που μεταφέρει δωρεάν το βράδυ όποια κοπέλα νιώσει κίνδυνο.

Σε μια διαφορετική ανάρτηση που προκάλεσε κύμα θετικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε η βολιώτικη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας Mega Safe.

Η εταιρεία ενημέρωσε πως κάθε βράδυ από 00:00 έως 06:00 αναλαμβάνει την μετακίνηση στην περιοχή του Βόλου, με αυτοκίνητο της εταιρείας, στην κατοικία οποίας κοπέλας νιώσει κίνδυνο ή κάποια ύποπτη κίνηση στον περιβάλλον χώρο, με απόλυτη ασφάλεια χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Πρόκειται για μία κίνηση που έφερε βροχή θετικών σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα, με τους χρήστες να χειροκροτούν την απόφαση αυτή, μετά τις πολλές ειδήσεις που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας και αφορούν σε παρενοχλήσεις γυναικών σε όλη την Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να τηλεφωνούν στα εξής τηλέφωνα της εταιρείας, τα οποία η ίδια δημοσιοποιεί: 6972111747 – 6998056001.

Πηγή: Infowoman.gr

Τα πιο σημαντικά