Βλέπει σημάδια στο μέτωπό της και τότε ανακαλύπτει κάτι που είναι πέρα από κάθε φαντασία!

13 Μαρτίου, 2016 5:06 ΜΜ
More videos

Ενώ η Anna ετοιμαζόταν για το πρώτο της ραντεβού με την Henry, έναν άντρα με τον οποίο ήταν κρυφά ερωτευμένη για χρόνια, όλα πάνε στραβά μέχρι την στιγμή που ανακαλύπτει το αδύνατο: ξαφνικά είναι σε θέση να σμιλεύει την εμφάνισή της σε όποιο σχήμα θέλει, όπως ακριβώς και ο πηλός.

Το “Plastic” είναι μια δημοφιλής ταινία μικρού μήκους που κυκλοφόρησε το 2008. Γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από την Sandy Widyanata. Η ταινία πραγματεύεται το θέμα της γυναικείας αντίληψης για το σώμα τους και την σημασία της αποδοχής του εαυτού μας.

Το να βλέπουμε την Anna να φτιάχνει το πρόσωπο της όπως θέλει, να τραβάει την μύτη μέχρι να φτάσει το τέλειο σημείο, να τεντώνει τον λαιμό της σαν καμηλοπάρδαλη μέχρι να δείχνει μακρύς και λεπτός, είναι ταυτόχρονα αστείο και περίεργο. Όσο πιο πολύ αλλάζει την εμφάνισή της τόσο πιο αναζωογονημένη νιώθει. Στο τέλος, έχει το σώμα των ονείρων της και ο Henry θα το λατρέψει.

Αλλά μόλις ο Henry χτυπάει την πόρτα της, η Anna βλέπει το καινούργιο της σώμα στον καθρέπτη και κάνει μια εκπληκτική διαπίστωση. Το τέλος είναι απρόβλεπτο και θα σας συγκινήσει.

Δείτε την ταινία παρακάτω 

Ακολουθήστε μας στο facebook: