Βλέπετε αυτό το μικροσκοπικό κουταβάκι; Του αρέσει να παίζει με τον καλύτερο του φίλο! Δείτε όμως ποιος είναι…

21 Ιουνίου, 2015 3:19 ΜΜ
More videos

Γνωρίστε το Ruggles, ένα αξιαγάπητο μικρό κουτάβι που διασώθηκε, στο παρακάτω βίντεο. Αυτό που λατρεύει να κάνει είναι να παίζει και να χοροπηδάει γύρω από τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Όμως αυτό το χαριτωμένο μικρό κουτάβι  είχε ήδη μια πολύ σκληρή ζωή, καθώς γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα απαίσιο puppy mill (“εργοστάσιο” παραγωγής κουταβιών). Οι συνθήκες στο συγκεκριμένο εργοστάσιο σκύλων ήταν τόσο τρομερές που κλήθηκε η αστυνομία και έτσι ο μικρός Ruggles απελευθερώθηκε τελικά από το φρικτό αυτό μέρος.

Είναι κρίμα που ο Ruggles έπρεπε να έχει ένα τόσο σκληρό ξεκίνημα στη ζωή του, ευτυχώς όμως διασώθηκε από μερικούς καλούς ανθρώπους! Τα ζώα που έχουν διασωθεί μπορούν να γίνουν τα πιο γλυκά κατοικίδια που έχετε γνωρίσει ποτέ. Η ιστορία του Ruggles έρχεται για να μας διδάξει πως πρέπει να είμαστε πάντα ευγενικοί με τους υπέροχους τριχωτούς μας φίλους.

Παρόλο που ήθελε κάποιο χρόνο και υπομονή ο μικρός μας φίλος για να ανακτήσει και πάλι την υγεία και την αυτοπεποίθησή του, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο είναι πλέον χαρούμενος! Ευτυχώς, απέκτησε και έναν καινούριο φίλο, ο οποίος τον βοήθησε στη δύσκολη αυτή περίοδο. Όλα τα ζώα αξίζουν ένα παντοτινό σπίτι με ανθρώπους που τα αγαπάνε, και τα δύο αυτό πανέμορφα πλάσματα στο βίντεο δεν αποτελούν εξαίρεση!

Πρέπει να διαδοθεί παντού πως τα εργοστάσια παραγωγής κουταβιών είναι βλαβερά και βασανιστικά για όλα αυτά τα κακόμοιρα σκυλάκια!

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το υπέροχο αυτό βίντεο, γιατί τα ζωάκια πρέπει να είναι χαρούμενα όπως αυτά τα δυο και όχι να βασανίζονται κλεισμένα σε κλουβιά!

Ακολουθήστε μας στο facebook: