Το βλέμμα της Αννας Νταλάρα στον Τζίμη Πανούση όταν έτυχε να κάτσουν τυχαία δίπλα δίπλα

23 Νοεμβρίου, 2017 2:23 ΜΜ
More videos

Η κόντρα του Γιώργου Νταλάρα με τον Τζίμη Πανούση είναι από αυτές που έγραψαν ιστορία στην ελληνική σόουμπιζ. Ωστόσο, ο καλλιτέχνης αναγκάστηκε πριν δυο μέρες όχι απλά να έρθει μούρη με μούρη με την σύζυγό του τραγουδιστή αλλά να κάτσει και δίπλα της!

Ολα αυτά στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Λυσασμένη Γάτα» του Τένεσι Γουίλιαμς.

Αμφότεροι στο θέατρο συνοδεύονταν από τα παιδιά τους. Η Αννα Νταλάρα είχε πάει στην πρεμιέρα με την ηθοποιό κόρη της Γεωργιάννα και ο Τζίμης Πανούσης με την μικρή χαριτωμένη κόρη του.

Οι φωτογράφοι δεν έχασαν φυσικά την ευκαιρία να απαθανατίσουν αυτό που… προκάλεσε σε Νταλάρα-Πανούση η τύχη. Ανάμεσα στα πολλά καρέ υπάρχει και ένα που έχει πιάσει την Αννα Νταλάρα να κοιτά προς το μέρος του Τζίμη  Πανούση με μια πραγματικά περίεργη έκφραση. Υπάρχει όμως και το άλλο στιγμιότυπο που κοιτά προς το μέρος του και γελά…

Η κόντρα Νταλάρα-Πανούση

Ήταν το μακρινό 1997 όταν ο Τζίμης Πανούσης στη διάρκεια σατιρικής μουσικής παράστασής του, εμφάνιζε σε βίντεο τον τραγουδιστή να τραγουδά και να τρέχουν χρήματα από το στόμα του.

Το γεγονός αυτό οδήγησε τον τραγουδιστή στην απόφαση να σύρει στα δικαστήρια τον σατιρικό καλλιτέχνη. Αρχικά, το δικαστήριο απαγόρευσε στον Τζίμη Πανούση να αναφέρεται στο όνομα του Γιώργου Νταλάρα. Σε αντίθετη περίπτωση θα πλήρωνε 1.000.000 δραχμές. Ο Πανούσης, όμως, δεν πτοήθηκε και συνέχισε να κάνει το δικό του. Μάλιστα, συνήθιζε να λέει σε επόμενες παραστάσεις του: «Τώρα μου ήρθε να ξοδέψω 3.000.000 δραχμές: Νταλάρας, Νταλάρας, Νταλάρας!».

Εκεί και η κόρη της Αννας Νταλάρα, Γεωργιάννα

Αλλά και η… εξαφανισμένη Μαριλένα Παναγιωτοπούλου

[iefimerida]

Ακολουθήστε μας στο facebook: