Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Πούλησα εξοχικό για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο»

10 Ιανουαρίου, 2022 4:05 ΜΜ
More videos

Για τη σχέση του με τα χρήματα και την αφοσίωσή του με το θέατρο μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι κάποτε πούλησε την εξοχική του κατοικία ώστε να μπορέσει να πληρώσει τους εργαζόμενούς του στο θέατρο, ενώ αναφερόμενος στον αδικοχαμένο Νίκο Σεργιανόπουλο κάνει λόγο για ένα «θαυμάσιο παιδί»

«Έρχομαι πρώτος και φεύγω τελευταίος από το θέατρο. Είμαι οργανωτικός, η φράση χύμα σε μένα δεν υπάρχει. Είμαι αγχώδης, για μένα δεν υπάρχει αύριο. Δεν σκέφτομαι ποτέ τα λεφτά, είναι χαρτιά με νούμερα. Μόλις ακούω τη φράση “δουλίτσα να υπάρχει”, θέλω να αυτοκτονήσω.

Αναγκάστηκα κάποτε να πουλήσω ένα εξοχικό που είχα σε ένα νησί για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο. Με τη σύζυγό μου δεν έχουμε καλή σχέση με το χρήμα, έχουμε περάσει πολύ φτωχικά και πολύ πλούσια. Αλλάζω συχνά σπίτια γιατί πλήττω.

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ ευαίσθητος, με πολλές υπαρξιακές αγωνίες. Ήταν ένα θαυμάσιο παιδί, ένα χρυσό παιδί, άγιος άνθρωπος, δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Ο Νίκος ήταν μια απόλαυση και μέσα στο χιούμορ πάντα, γελούσαμε τόσο πολύ» ανάφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο: