Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΒλαδίμηρος Κυριακίδης για Άρη Σερβετάλη: «Απαράδεκτη και εντελώς αντιεπαγγελματική συμπεριφορά»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Άρη Σερβετάλη: «Απαράδεκτη και εντελώς αντιεπαγγελματική συμπεριφορά»

«Χείμαρρος» ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης κατά Άρη Σερβετάλη που αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» με αποτέλεσμα το κατέβασμά της.

Ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά στο Πρωινό: «Θεωρώ ότι η αποχώρησή του είναι απαράδεκτη. Ζούμε επικίνδυνους καιρούς συν ότι ζούμε οικονομικά δύσκολους καιρούς. Δεν μπορείς να παρατάς μια παράσταση, κάποιους ηθοποιούς να τους αφήνεις χωρίς δουλειά και ένα εργοδότη που θα πληρώσει γιατί όπως ξέρετε πολύ καλά, υπάρχουν τα τριμηνιαία και τα εξαμηνιαία συμβόλαια και χωρίς έσοδα ένας εργοδότης θα συνεχίσει να πληρώνει κάποιους ηθοποιούς».

Και πρόσθεσε: «Κι όλα αυτά γιατί απλά δεν θέλεις να εμβολιαστείς. Για μένα είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά και εντελώς αντιεπαγγελματική. Όταν ηγείσαι ενός θιάσου πρέπει να ηγείσαι πραγματικά κι όχι να φέρεσαι εγωιστικά και να κάνεις μόνο αυτό που περνάει μέσα από το κεφάλι σου ή μέσα από αυτό που θέλεις εσύ να κάνεις».

Εν συνεχεία ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης επισήμανε: «Αλλιώς θα κλείναμε όλοι τα θέατρά μας, σε μια μέρα αδιαθεσίας θα λέγαμε “δεν είμαι καλά, να φύγει το κοινό, φύγετε οι ηθοποιοί, δεν μου αρέσει αυτό που κάνω, το σταματάω” ή οτιδήποτε. Το θεωρώ τελείως απαράδεκτο και σας ομολογώ ότι εγώ θα κάνω και το τρίτο εμβόλιο και περιμένω να το κάνω και αν βγει και τέταρτο θα κάνω και το τέταρτο».

Και κατέληξε: «Πραγματικά πρέπει να σωθούμε από αυτή τη μάστιγα. Δεν έχει δικαίωμα κανείς και για κανένα λόγο να κλείνει ένα θέατρο επειδή απλά δεν θέλει να εμβολιαστεί ή απλά θέλει να μπαίνουν και ανεμβολίαστοι. Υπάρχει ο άλλος ο κίνδυνος, αν επιτρέψουμε να μπουν ανεμβολίαστοι, να είστε σίγουροι ότι δεν θα έρθουν οι εμβολιασμένοι».

Τα πιο σημαντικά