Αυτή η υπέροχη βιβλιοθήκη βρίσκεται πάνω σε μια παραλία της Βουλγαρίας.

July 25, 2016 12:58 AM
More videos

Είναι η πρώτη βιβλιοθήκη του είδους της στην Ευρώπη και διαθέτει πάνω από 6.000 βιβλία σε περισσότερες από 15 γλώσσες.
Αυτή η εκπληκτική βιβλιοθήκη βρίσκεται σε παραλία της Βουλγαρίας

Αυτή η βιβλιοθήκη παραλίας βρίσκεται στην Αλμπένα, ένα μεγάλο βουλγαρικό θέρετρο στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας.
Αυτή η εκπληκτική βιβλιοθήκη βρίσκεται σε παραλία της ΒουλγαρίαςΗ βιβλιοθήκη παραλίας είναι η πρώτη του είδους της στην Ευρώπη και διαθέτει πάνω από 6.000 βιβλία σε περισσότερες από 15 γλώσσες.Αυτή η εκπληκτική βιβλιοθήκη βρίσκεται σε παραλία της ΒουλγαρίαςΈργο του Γερμανού αρχιτέκτονα Herman Kompernas, η υπαίθρια παραθαλάσσια βιβλιοθήκη βρίσκεται μπροστά από το ξενοδοχείο Kaliakra και έχει τα πάντα, από βουλγαρική λογοτεχνία μέχρι απομνημονεύματα και μυθιστορήματα.
Αυτή η εκπληκτική βιβλιοθήκη βρίσκεται σε παραλία της ΒουλγαρίαςΤα 140 λευκά ράφια της είναι κατασκευασμένα από ειδικό υλικό το οποίο είναι ανθεκτικό στον ήλιο και τον άνεμο, ενώ όταν βρέχει, οι βιβλιοθήκες προστατεύεται από ένα ειδικό κάλυμμα βινυλίου.
Αυτή η εκπληκτική βιβλιοθήκη βρίσκεται σε παραλία της ΒουλγαρίαςΟ δανεισμός των βιβλίων είναι δωρεάν και η μόνη πρόταση που γίνεται είναι να το επιστρέψουν όταν το διαβάσουν.
Αυτή η εκπληκτική βιβλιοθήκη βρίσκεται σε παραλία της ΒουλγαρίαςΣχεδιασμένη για να προωθήσει και να διευκολύνει το διάβασμα μεταξύ των τουριστών κατά τη διάρκεια των διακοπών η παραθαλάσσια βιβλιοθήκη Albena επεκτείνεται συνεχώς, καθώς οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να δωρίσουν τα δικά τους βιβλία για να τα απολαύσουν και άλλοι.
Αυτή η εκπληκτική βιβλιοθήκη βρίσκεται σε παραλία της ΒουλγαρίαςΜια πολύτιμη πολιτιστική ανταλλαγή εμπειριών η οποία θα μπορούσε να λειτουργήσει και στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε μας στο facebook: