Βιτριόλι: Τα λιωμένα ρούχα της Ιωάννας από τη μέρα της επίθεσης

14 Οκτωβρίου, 2021 12:03 ΠΜ
More videos

Αύριο, 14 Οκτωβρίου, συνεχίζεται η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η κατηγορούμενη Έφη θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιον του δικαστηρίου για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η επίθεση έγινε τον Μάιο του 2020 κι έκτοτε η Ιωάννα δίνει μάχη για να πάρει πίσω τη ζωή της, έχοντας υποβληθεί σε πλήθος χειρουργείων, απίστευτη ταλαιπωρία και πόνο. Και ο αγώνας της δεν έχει τελειώσει ακόμα.

To λιωμένο παντελόνι της Ιωάννας από την επίθεση με βιτριόλι-  εκπομπή T live

Μνήμες από τη μέρα της επίθεσης ανέσυρε η εκπομπή του Alpha Τ-live, φέρνοντας στη δημοσιότητα εικόνες από τα λιωμένα ρούχα της Ιωάννας τη μέρα της επίθεσης.

Η τσάντα που κρατούσε η Ιωάννα τη μέρα της επίθεσης έχει διαβρωθεί από το βιτριόλι- εκπομπή T live

Στις εικόνες φαίνονται το πουκάμισο της Ιωάννας το οποίο είναι σκισμένο και γεμάτο τρύπες,  το παντελόνι και η ζώνη της που είναι κατεστραμμένα και η τσάντα της που έχει διαβρωθεί.

«Έχω συναντήσει ανθρώπους χωρίς χέρι, χωρίς πόδι, χωρίς σάλπιγγα, αλλά ποτέ άνθρωπο χωρίς πρόσωπο. Συγκλονίστηκα από την εικόνα, είδα ένα άνθρωπο που δεν έχει καμία ελπίδα, κανένα όνειρο, παρά μόνο τον προσωπικό της θάνατο», είπε στην κατάθεσή του ο ψυχίατρος της Ιωάννας.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των γιατρών που είδαν πρώτοι την Ιωάννα μετά την επίθεση, βοήθησε το γεγονός ότι παρά το σοκ, η κοπέλα έτρεξε αμέσως σε κοντινό φαρμακείο κι έριξε νερό. «Φώναζα βοήθεια, λιώνω. Πήγα στον νιπτήρα, έριχνα νερό. Τα μαλλιά μου πέφτανε μέσα στον νιπτήρα. Έπιανα το πρόσωπό μου και καταλάβαινα ότι καιγόμουν» είχε πει η Ιωάννα στην κατάθεσή της.

Ακολουθήστε μας στο facebook: