Βιοδιασπώμενο δοχείο μπορεί να σας μετατρέψει σε δέντρο μετά τον θάνατό σας!

20 Οκτωβρίου, 2015 6:27 ΜΜ
More videos

To δοχείο Bios είναι ένα βιοδιασπώμενο δοχείο σχεδιασμένο να σας μετατρέψει σε δέντρο μετά τον θάνατό σας. Το συγκεκριμένο δοχείο είναι φτιαγμένο 100% από βιοδιασπώμενα υλικά, όπως φλοιό καρύδας, συμπιεσμένο ορυκτό άνθρακα και κυτταρίνη. Αποτελείται από δυο μέρη, την επάνω κάψουλα, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να επιτρέπει την βλάστηση και τον κάτω κώνο, που μπορείς να τοποθετήσεις τις στάχτες.

Ο σχεδιασμός του συγκεκριμένου δοχείου επιτρέπει στον σπόρο να αναπτυχθεί ξεχωριστά από τις στάχτες. Μόλις το δοχείο ξεκινήσει την διαδικασία της αποσύνθεσης, οι ρίζες του δέντρου είναι ήδη αρκετά γερές, ώστε να ενωθούν με τις στάχτες και να μεγαλώσουν μέσω του δοχείου Bios.

Στα πλεονεκτήματα του δοχείου συγκαταλέγεται ότι δεν έχει ημερομηνία λήξης, όποτε μπορείτε να το αγοράσετε και να το φυλάξετε για όσο καιρό θέλετε. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιον σπόρο θέλετε.

Οι εφευρέτες αυτού του προϊόντος πιστεύουν ότι ο θάνατος είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ζωή, γι’ αυτό και θέλουν να τον μετατρέψουν σε ένα μετασχηματισμό και μια αναγέννηση μέσω της φύσης. Στόχος τους είναι να κάνουν πιο οικείο τον φυσικό κύκλο της ζωής στους ανθρώπους.

-Το δοχείο Bios

Bios-Urn-will-turn-you-into-a-tree-after-you-die1__880

-Τι περιέχει το δοχείο Bios

bios-urn-tree-after-life-biodegradable-2

-Διαλέξτε τον σπόρο.

bios-urn-tree-after-life-biodegradable-1

-Πως λειτουργεί.

bios-urn-tree-after-life-biodegradable-5

-Το δοχείο Bios.

Bios-Urn-will-turn-you-into-a-tree-after-you-die3__880

-Οδηγίες χρήσης.

bios-urn-tree-after-life-biodegradable-3

-Η φύση θα σας ευχαριστεί.

bios-urn-tree-after-life-biodegradable-4

-Ιστορίες για το δοχείο Bios.