Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΒίντεο του Κοψιάλη από την σύλλnψη του 43χρονου που παρενоχλούσε 13χρоνη

Βίντεο του Κοψιάλη από την σύλλnψη του 43χρονου που παρενоχλούσε 13χρоνη

Βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη περιγράφει την σύλληψη του 43χρονος που ήθελε ερωτικό ραντεβού με ανήλικη

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τη δράση του 43χρονου από την Πάτρα που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω μετά από παγίδα που του έστησε ο πατέρας 13χρονης στον Πειραιά. Η ανήλικη ενημέρωσε σχετικά τον πατέρα της, ο οποίος, παριστάνοντας την ίδια, κανόνισε συνάντηση με τον 43χρονο σε σπίτι φίλου του στο Κερατσίνι. Εκεί ο 43χρονος ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που κάλεσε ο πατέρας του κοριτσιού.

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Πως έγινε η επικοινωνία και η σύλληψη του 43χρονου

Ο γνωστός Youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης ο οποίος γνωρίζει τον πατέρα της 13χρονης περιγράφει πώς στήθηκε η παγίδα για την σύλληψη του σε βίντεο στο youtube.

Δείτε το βίντεο

Συνελήφθη 43χρονος στον Πειραιά που είχε κλείσει ραντεβού με ανήλικη – Πώς τον παγίδευσε ο πατέρας κοριτσιού

Ο 43χρονος, που διαμένει σε περιοχή της Πάτρας, χρησιμοποιώντας εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, κατάφερε να αποκτήσει επαφή με ανήλικη και έκλεισε μαζί της ραντεβού.

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε 43χρονος, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ : «Ειδικότερα, ο 43χρονος, ο οποίος διαμένει σε περιοχή της Πάτρας, χρησιμοποιώντας εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, κατάφερε να αποκτήσει επαφή με ανήλικη με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση των γενετήσιων ορμών του.

Η ανήλικη ωστόσο ενημέρωσε σχετικά τον πατέρα της, ο οποίος, παριστάνοντας την ίδια, κανόνισε συνάντηση με τον 43χρονο σε σπίτι στην περιοχή του Πειραιά, όπου ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Ακολούθως οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου – Δραπετσώνας, όπου συνελήφθη ενώ κατασχέθηκε σακίδιο πλάτης που περιείχε ερωτικά βοηθήματα – εξαρτήματα, καθώς και συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (usb stick) με στιγμιότυπα από τις συνομιλίες με την ανήλικη, φωτογραφίες και βίντεο άσεμνου περιεχομένου.

Από τις επακόλουθες έρευνες, που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στην οικία και στο όχημά του, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων με αντίστοιχο περιεχόμενο.

Τα πιο σημαντικά