Βίντεο με τον οδηγό που σκόρπισε τον τρόμο στην Εθνική Οδό και κατέληξε νεκρός

5 Μαρτίου, 2018 6:41 ΜΜ
More videos

Βίντεο έχει καταγράψει την τρελή πορεία που ακολούθησε ο οδηγός, που έκανε ράλι θανάτου στην εθνική οδό Αθηνών –Λαμίας.

Το βίντεο, που δημοσίευσε το protothema.gr, δείχνει το αυτοκίνητο στην αντίθετη πλευρά της εθνικής οδού. Ο οδηγός είδε τα περιπολικά αλλά δεν σταματούσε, μέχρι που έπεσε στο μπλόκο με φορτηγά και περιπολικά, πριν τα διόδια της Τραγάνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος οδηγός έπασχε από διπολική διαταραχή. Άνθρωποι του συγγενικού του περιβάλλοντος μλάνε για έναν εξαίρετο άνθρωπο, εργοθεραπευτής στο επάγγελμα που εργαζόταν στο νοσοκομείο του Βόλου.

«Η μητέρα δεν μπορεί να μιλήσει, θρηνεί το παιδί της. Ο Γιώργος ήταν ένα εξαιρετικό παιδί. Ήταν ένας φυσιολογικότατος άνθρωπος, και εργαζόταν ως εργοθεραπευτής στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισσας. Είχε πάρει τρίμηνη μετακίνηση στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας στο Βόλο.

Δυστυχώς έπασχε από διπολική διαταραχή και έπρεπε να ακολουθεί μια συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή την οποία όμως πολλές φορές δεν τηρούσε.

Όταν δεν έπαιρνε τα φάρμακά του, άλλαζε η συμπεριφορά του. Ήταν από πολύ καλή οικογένεια, είχε έναν ακόμα αδερφό, ωστόσο η προσοχή όλων ήταν πάνω στο Γιώργο γιατί τον λάτρευαν όλοι. Είχε καρδιά μικρού παιδιού κι όλοι οι συνάδελφοί του, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον Γιώργο» δήλωσε συγγενικό πρόσωπο του 49χρονου στο protothema.gr.

Ακολουθήστε μας στο facebook: