Βίντεο: Τι λέει ο πατέρας του 7χρονου που έπεσε από όροφο σχολείου στη Γλυφάδα

14 Σεπτεμβρίου, 20179:24 ΜΜ

“Ο μικρός έφτιαχνε την τσάντα του” την ώρα που η δασκάλα κλείδωσε την πόρτα της αίθουσας λέει ο πατέρας του 7χρονου αγοριού που έπεσε από όροφο σε δημοτικό σχολείο της Γλυφάδας, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πόδι του.

Ο πατέρας του παιδιού, Αριστοτέλης Ακριβειάδης, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μεγάλη αμέλεια της δασκάλας να μην ελέγξει τα παιδιά που ηταν μέσα στην τάξη και φυσικά μεγάλη αμέλεια να μην κλειδώσει τα παράθυρα.

Δείτε το βίντεο

Την ώρα που τα παιδιά έβγαιναν από την τάξη για να σχολάσουν το παιδί μου είχε σκύψει κάτω από το θρανίο προφανώς για να μαζέψει τα πράγματα του. Η δασκάλα παρόλο που μίλησε το παιδί δεν άκουσε και έτσι κλείδωσε την πόρτα.

Το παιδί μου έτρεξε και φώναξε αλλά και η πόρτα ήταν κλειδωμένη και κανείς δεν το άκουσε. Πήγε στο παράθυρο που ήταν ανοιχτό και πήδηξε κάτω. Υπολογίζω ότι το ύψος πρέπει να είναι πάνω από τρία μέτρα. Το παιδί πήδηξε και ευτυχώς που δεν χτύπησε στο κεφάλι να έχουμε χειρότερα».

Σύμφωνα με το protothema.gr, η δασκάλα εν τέλει συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News