Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
τεχνολογίαΤο βίντεο με το τεστ αντοχής ενός νέου iPhone 7 που μας...

Το βίντεο με το τεστ αντοχής ενός νέου iPhone 7 που μας αποκαλύπτει πολλά για την ποιότητα του.

Σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου κυκλοφορούν στην Ελλάδα και την Κύπρο τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus,  Σύμφωνα με την εταιρεία, τo νέο iPhone 7 είναι το καλύτερο και πιο εξελιγμένο iPhone που έχει κατασκευαστεί ποτέ διαθέτοντας μοναδικό σύστημα κάμερας, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας ενώ είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.

iphone-7-scratch-test

Το iPhone 7 έχει στερεοφωνικά ηχεία, 12MP κάμερα και τον πιο δυνατό επεξεργαστή σε smartphone στον κόσμο, τον ειδικά σχεδιασμένο Αpple A10 Fusion, ενώ το iPhone 7 Plus διαθέτει δύο κάμερες με 2x οπτικό ζουμ και έως 10x ψηφιακό ζουμ.

tumblr_odl4wtnxby1urbp8po1_1280

Η νέα γενιά iPhone με αναβαθμισμένη οθόνη Retina HD διαθέτει ευρύ φάσμα χρωμάτων για ακόμα πιο φωτεινή απόδοση. Επίσης διατίθενται τα νέα ασύρματα ακουστικά AirPods, που θα πωλούνται ξεχωριστά. Τα βίντεο με κινητά τηλέφωνα να υποβάλλονται σε απίστευτα τεστ αντοχής κάνουν θραύση στο Διαδίκτυο, οπότε ήταν θέμα χρόνου να γίνει κάτι αντίστοιχο και με το iPhone 7.

iphone-7-burn-test_6e0f64f0b2672f5c640e457bed7e921f-m

Δείτε το βίντεο όπου ένα τέτοιο κινητό τηλέφωνο το γρατσουνίζουν, το χτυπούν, το λυγίζουν και γενικά το πανάκριβο νέο τηλέφωνο… περνάει τα πάνδεινα.

Τα πιο σημαντικά