Βίντεο σοκ: Οικιακή βοηθός κακοποίησε μέχρι θανάτου 90χρονη

4 Φεβρουαρίου, 20233:40 ΠΜ
More videos

Σοκαριστικά ντοκουμέντα κατέγραψε κρυφή κάμερα, τα οποία μαρτυρούν τον βασανισμό ηλικιωμένης από τη γηροκόμο της, λίγες ημέρες πριν πεθάνει, το 2018.

Όταν η 90χρονη κατέληξε, η γυναίκα που την φρόντιζε συνελήφθη, προφυλακίστηκε για 10 μήνες και εν τέλει καταδικάστηκε σε 7 χρόνια με αναστολή.

Ο γιος της ηλικιωμένης επιμένει ότι η μητέρα του πέθανε, γιατί η γηροκόμος δεν τη φρόντισε όπως έπρεπε, ενώ ισχυρίζεται ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από ασφυξία. Ζητά την παραδειγματική τιμωρία της γηροκόμου, με την υπόθεση να εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό την Δευτέρα.

Όπως μετέδωσε το Mega, ο ίδιος είχε προσλάβει τη γυναίκα από τη Βουλγαρία για να φροντίζει την 90χρονη μητέρα του. Ωστόσο, οι εικόνες που αντίκρυσε μετά την ολιγοήμερη απουσία του ήταν σοκαριστικές. Η γηροκόμος φέρεται να τη χτυπούσε με μανία με την ηλικιωμένη να μην μπορεί να αντιδράσει.

«Η μητέρα μου ήταν σε άθλια κατάσταση, της έδινε ηρεμιστικά», είπε ο γιος της 90χρονης. «Όταν γύρισα μου είπε ότι την χτύπαγε, έβαλα κάμερες, το διαπίστωσα».

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο γιος της 90χρονης, ακόμη και η γιατρός που κάλεσε να εξετάσει τη μητέρα του στο σπίτι, ήταν κατηγορηματική ότι η Βουλγάρα τη κακομεταχειριζόταν και αμελούσε τη φροντίδα της. «Φώναξα γιατρό, δεν υπήρχε σημείο που να μην την έχει χτυπήσει».

«Τον Αύγουστο του 2018, μέσα σε ένα μήνα από αρχόντισσα, η μητέρα μου κατάντησε σημαδεμένη, με ηρεμιστικά. Συγκεκριμένα, της έδωσε ηρεμιστικά που αντιστοιχούν σε ένα μήνα. Η γυναίκα αυτή συνεχίζει να εργάζεται σε σπίτια», δήλωσε ο γιος της άτυχης γυναίκας.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News