Βίντεο-σοκ με Πακιστανούς να βρίζουν τον Μητσοτάκη στην πλατεία Συντάγματος

2 Ιανουαρίου, 2022 7:01 ΜΜ
More videos

Την ώρα που η αστυνομία του Μητσοτάκη και του Θοδωρικάκου έτρεχε να επιβάλει πρόστιμα ακόμα και σε …τουαλέτες καταστημάτων βιοπαλαιστών, οι πακιστανοί είχαν κάνει κατάληψη στο κέντρο της Αθήνας. Μεταδώσαμε νωρίτερα τα βίντεο με τα οποία φαίνονται πακιστανοί χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο ασφαλείας, να έχουν στήσει υπαίθρια πάρτι – παρά την απαγόρευση της μουσικής – με μπάντες και μεγάφωνα και να υψώνουν πακιστανικές ημέρες από την Ομόνοια έως την πλατεία Συντάγματος, με φόντο το ελληνικό κοινοβούλιο.

Την ίδια στιγμή, τα πακιστανικά κανάλια είχαν εκτενή αφιερώματα από την πακιστανική επέλαση στο κέντρο της Αθήνας, που φυσικά ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για νέες ορδές πακιστανών παράνομων μεταναστών που προφανώς θα θεωρούν ότι η Ελλάδα είναι παράδεισος, το χρήμα ρέει και οι νόμοι είναι για διακόσμηση.

Εκμεταλλευόμενοι λοιπόν την ρατσιστική αντιμετώπιση του ελληνικού κράτους, που τα πρόστιμα τα έχει μόνο για τους Έλληνες, πακιστανοί χθες ανέβασαν και ανατριχιαστικό βίντεο με το οποίο βρίζουν ακόμα και τον πρωθυπουργό!

Δείτε το: