Βίντεο σοκ! Καρέ-καρέ η δολοφονία του Κώστα Καρυτινού από τον 72χρονο

8 Απριλίου, 2021 9:03 ΜΜ
More videos

Η κάμερα του καταστήματος κατέγραψε το περιστατικό – Τον εκτέλεσε εν ψυχρώ

Σοκάρει η εν ψυχρώ δολοφονία του αγαπητού επιχειρηματία Κώστα Καρυτινού, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα χέρια ενός 72χρονου συνταξιούχου λαχειοπώλη μέσα στο κατάστημα «Γερμανός» στην Κυπαρισσία.

Ο 72χρονος «μπούκαρε» οργισμένος στο κατάστημα και διαμαρτυρήθηκε για τον λογαριασμό του κινητού του ύψους, 170 ευρώ. Ο επιχειρηματίας σύμφωνα με τις μαρτυρίες ήταν ευγενικός με τον ηλικιωμένο, ωστόσο εκείνος εν εξάλλω καταστάσει απείλησε ότι θα επιστρέψει με όπλο.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 72χρονος μπήκε στο κατάστημα κρατώντας στα χέρια του όπλο και αφού πλησίασε τον 39χρονο, τον πυροβόλησε και απομακρύνθηκε. Στο βίντεο που έδωσε στο φως της δημοσιότητας το Mega φαίνεται καρέ -καρέ η δολοφονική επίθεση σε βάρος του 39χρονου οικογενειάρχη.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης που θα απολογηθεί την Παρασκευή, αρνήθηκε να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο και εμφανίστηκε αμετανόητος αναφέροντας ότι ήταν «ζήτημα τιμής». Μάλιστα, σύμφωνα με μάρτυρα που βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό, ο 72χρονος αφού είχε πυροβολήσει το θύμα, φώναξε «τώρα που σε σκότωσα πάρε τηλέφωνο την αστυνομία που θα μου πεις εμένα ότι με γράφεις».