ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: 9χρονη που μαθαίνει σκοποβολή σκοτώνει κατά λάθος τον εκπαιδευτή της!

30 Αυγούστου, 2014 12:33 ΜΜ
More videos

Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει τις τελευταίες στιγμές του “εκπαιδευτή” ενός ανήλικου κοριτσιού –μόλις 9 ετών- που τη μαθαίνει σκοποβολή με πολυβόλο Uzi στην Αριζόνα των ΗΠΑ. Ο εκπαιδευτής σκοτώθηκε από το κοριτσάκι κατά λάθος λίγο μετά το τέλος του σύντομου βίντεο που έχει αναρτηθεί στο YouTube.

Το βίντεο σταματάει αμέσως πριν το αιματηρό περιστατικό, με τον εκπαιδευτή του μικρού κοριτσιού Τσαρλς Βάκα να δίνει οδηγία στο κορίτσι να γυρίσει τις βολές στο αυτόματο (“κατά ριπάς”). Τη στιγμή αυτή, προφανώς το όπλο οπισθοκρότησε, με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να χάσει τον έλεγχο και να πυροβολήσει τον Βάκα εξ επαφής τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο κεφάλι. Το βίντεο, σημειωτέον, γύριζαν οι (υπερήφανοι;) γονείς του κοριτσιού… Ο εκπαιδευτής, βετεράνος στρατιωτικός διακομίστηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο όπου κατέληξε. 

Το 9χρονο κορίτσι περνούσε από την περιοχή με τους γονείς της στο πλαίσιο των διακοπών τους όταν πήραν τη μοιραία απόφαση για το μάθημα σκοποβολής, και δεν τραυματίστηκε σωματικά από το περιστατικό, αλλά σίγουρα τραυματίστηκε ψυχικά…

Ακολουθήστε μας στο facebook: