Βίντεο ντοκουμέντο: Αστυνομικοί συνοδεύουν έγκυο που γεννά στο μαιευτήριo

18 Μαΐου, 20221:06 ΠΜ
More videos

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης άφησαν για λίγο το κυνήγι της εγκληματικότητας και βοήθησαν μια έγκυο γυναίκα να φτάσει έγκαιρα από το Πέραμα στο μαιευτήριο.

Ο αρχιφύλακας της Άμεσης Δράσης Γιώργος Χριστάκος δεν ήταν η πρώτη φορά που συνόδευε μια έγκυο γυναίκα στο μαιευτήριο. Κάθε φορά, όμως, είναι διαφορετική. Μιλώντας στην κάμερα του Star περιέγραψε τα συναισθήματά του.

«Μόλις πλησιάσαμε το όχημα, δεν υπήρχε η πολυτέλεια του χρόνου να πούμε πράγματα. Τους κάναμε νόημα να μας ακολουθήσουν και ξεκίνησε επιχείρηση να φτάσουμε πιο σύντομα σε ιδιωτικό μαιευτήριο στη λεωφόρο Συγγρού», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

Βλέπω στο πρόσωπο τέτοιων περιστατικών το παιδί μου πολλές φορές.

Μαζί με τον συνάδελφό του Γιάννη Καλεντέρη συνόδευσαν το ζευγάρι από τα καραβάκια του Περάματος σε μαιευτήριο της λεωφόρου Συγγρού, φτάνοντας σε μόλις 9 λεπτά!

«Προσπαθείς να μπεις στη θέση του πατέρα, σε βοηθάει να σκεφτείς ότι πιθανό μπορεί να σου τύχει και εσένα… Μπήκε στο νοσοκομείο, μας ευχαρίστησε. Δεν τον καθυστερήσαμε, γιατί εκείνη την ώρα είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του…», είπε ο αστυνομικός.

Δείτε το βίντεo:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News