Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΒίντεο ντοκουμέντο: Αστυνομικοί συνοδεύουν έγκυο που γεννά στο μαιευτήριo

Βίντεο ντοκουμέντο: Αστυνομικοί συνοδεύουν έγκυο που γεννά στο μαιευτήριo

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης άφησαν για λίγο το κυνήγι της εγκληματικότητας και βοήθησαν μια έγκυο γυναίκα να φτάσει έγκαιρα από το Πέραμα στο μαιευτήριο.

Ο αρχιφύλακας της Άμεσης Δράσης Γιώργος Χριστάκος δεν ήταν η πρώτη φορά που συνόδευε μια έγκυο γυναίκα στο μαιευτήριο. Κάθε φορά, όμως, είναι διαφορετική. Μιλώντας στην κάμερα του Star περιέγραψε τα συναισθήματά του.

«Μόλις πλησιάσαμε το όχημα, δεν υπήρχε η πολυτέλεια του χρόνου να πούμε πράγματα. Τους κάναμε νόημα να μας ακολουθήσουν και ξεκίνησε επιχείρηση να φτάσουμε πιο σύντομα σε ιδιωτικό μαιευτήριο στη λεωφόρο Συγγρού», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

Βλέπω στο πρόσωπο τέτοιων περιστατικών το παιδί μου πολλές φορές.

Μαζί με τον συνάδελφό του Γιάννη Καλεντέρη συνόδευσαν το ζευγάρι από τα καραβάκια του Περάματος σε μαιευτήριο της λεωφόρου Συγγρού, φτάνοντας σε μόλις 9 λεπτά!

«Προσπαθείς να μπεις στη θέση του πατέρα, σε βοηθάει να σκεφτείς ότι πιθανό μπορεί να σου τύχει και εσένα… Μπήκε στο νοσοκομείο, μας ευχαρίστησε. Δεν τον καθυστερήσαμε, γιατί εκείνη την ώρα είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του…», είπε ο αστυνομικός.

Δείτε το βίντεo:

Τα πιο σημαντικά