Βίντεο-ντοκουμέντο για ΧΑ: «Ναι είμαστε φασίστες, ναι είμαστε ναζί»

18 Σεπτεμβρίου, 20173:34 ΜΜ

Τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η «Εφημερίδα των Συντακτών» παρουσιάζει βίντεο με παλαιότερες δηλώσεις τόσο του Ν. Μιχαλολιάκου όσο και συνεργατών του, για τη Χρυσή Αυγή.

Όπως αναφέρει η ΕΦ.ΣΥΝ: «η ηγεσία της Χ.Α. επιβεβαιώνει με τα δικά της λόγια όσα περιγράφει το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών που την παρέπεμψε να δικαστεί ως εγκληματική οργάνωση».

Και σημειώνεται: «Το βίντεο που ανεβάσαμε σήμερα στο efsyn.gr περιλαμβάνει μόνο δηλώσεις του Ν. Μιχαλολιάκου και των συνεργατών του, όπου ομολογούν πλήρως την ενοχή τους σε όσα τους καταλογίζονται».

Όπως τονίζει η «Εφημερίδα των Συντακτών», «ομολογούν ότι η Χρυσή Αυγή έχει παραστρατιωτική δομή, κάθετη ιεραρχία και λειτουργεί με απόλυτη πειθαρχία».

Και προσθέτει: «Ομολογούν την εγκληματική δράση των ταγμάτων εφόδου και το γεγονός ότι η μοναδική “πολιτική” τους είναι η βία, καθώς επίσης και το κίνητρο των εγκλημάτων τους, που δεν είναι άλλο από τη ναζιστική ιδεολογία τους.

«Ομολογούν, τέλος, και την απέχθειά τους για το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία, αλλά και τη στρατηγική τους να διαλύσουν το Κοινοβούλιο και να εγκαθιδρύσουν και στην Ελλάδα το καθεστώς που “ακολούθησε μετά τη Βαϊμάρη”, δηλαδή το εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς του Χίτλερ», επισημαίνει η ΕΦ.ΣΥΝ.

Μάλιστα, η εφημερίδα, τόσο στην έντυπη έκδοση όσο και στην ιστοσελίδα της, παραθέτει τα όσα έχουν υποστηρίξει ο Ν. Μιχαλολιάκος αλλά και πρώην και νυν συνεργάτες του.

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News