Βίντεο δείχνει τον Avicii να μην μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά

27 Απριλίου, 2018 10:36 ΠΜ
More videos

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Avicii ένα σοκαριστικό βίντεο αποκαλύπτει τον βαθμό εξάντλησης του διάσημου DJ.

Σε απόσπασμα από πρόσφατο ντοκιμαντέρ για τον Avicii, φαίνεται ο DJ σε τέτοια κατάσταση που δεν μπορεί να κρατήσει ανοιχτά τα μάτια του. Αγωνίζεται για να καταφέρει να έχει ανοιχτά τα μάτια του.

Αυτό ενώ προσπαθεί να υποστηρίξει το άκρως απαιτητικό πρόγραμμά του. Στο ντοκιμαντέρ Avicii: True Stories, που έκανε πρεμιέρα 6 μήνες από τον αιφνίδιο θάνατό του, αποκαλύπτεται μια άλλη πλευρά του.

Ο Avicii φαίνεται να ενημερώνει τους μάνατζερ και τους συνεργάτες του για την απόφασή του να σταματήσει τις εμφανίσεις του. Μια απόφαση που λίγο αργότερα αποκάλυψε και στους θαυμαστές του.

Ενώ βρίσκεται στο αυτοκίνητο με συνεργάτες του, ο Avicii αγωνίζεται να κρατήσει ανοιχτά τα μάτια του. Ο συνεργάτης του τον ρωτά αν μπορεί να δεσμευτεί για 30λεπτες τηλεφωνικές συνεντεύξεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Με στόχο να διαβεβαιώσουν τους θαυμαστές του ταλαντούχου DJ πως θα επιστρέψει.

Ο δημιουργός του Wake Me Up έκανε μια μεγάλη παύση. Τα μάτια του κλείνουν. Απάντησε όμως θετικά. Ο νεαρός καλλιτέχνης στο συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ δήλωνε ότι θα πεθάνει αν δεν σταματήσει τις εμφανίσεις.

Avicii: Δεν περίμενα να με πιέσουν – Ήθελα να σταματήσω

«Όταν αποφάσισα να σταματήσω, περίμενα κάτι εντελώς διαφορετικό. Περίμενα υποστήριξη. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς όλα όσα έχω περάσει. Ήμουν πολύ ανοιχτός με όλους όσους συνεργάζομαι και με γνωρίζουν.

Όλοι ξέρουν ότι είχα άγχος και ότι προσπάθησα. Δεν περίμενα ότι θα προσπαθούσαν να με πιέσουν να κάνω περισσότερες εμφανίσεις. Έχουν δει πόσο άρρωστος ένιωθα όταν το έκανα, αλλά δέχτηκα μεγάλη πίεση όταν θέλησα να σταματήσω τις εμφανίσεις».

Ο Σουηδός DJ με πραγματικό όνομα Tim Bergling βρέθηκε νεκρός στα 28 του χρόνια στο Muscat την Παρασκευή.