Βίντεο δείχνει μικρό κορίτσι να κλαίει με λυγμούς γιατί δεν το πήγαν να δει τον Ερντογάν

4 Απριλίου, 2018 5:20 ΜΜ
More videos

Ένα κοριτσάκι κλαίει με λυγμούς στα Άδανα της Τουρκίας. Δεν κλαίει γιατί δεν της αγόρασαν κάποιο παιχνίδι. Δεν κλαίει γιατί δεν την αφήνουν να παίξει με τα άλλα παιδάκια.

Κλαίει γιατί οι γονείς της δεν την πήγαν να δει από κοντά τον Ταγίπ Ερντογάν! Η εξάχρονη Αλία, στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε κλαίει με λυγμούς. Κλαίει γοερά και οι γονείς της την καταγράφουν σε βίντεο. Κλαίει για τον Ερντογάν! Η προπαγάνδα ξεπερνάει κάθε όριο! Και θεωρείται βέβαιο ότι η μικρή Αλία σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά του Λευκού Παλατιού του Ερντογάν.

Δείτε το βίντεο με το κοριτσάκι που κλαίει για τον Ερντογάν

Ο διάλογος με την μητέρα της είναι αποκαλυπτικός:

Μητέρα: «Έλα θα σε πάω!»

Αλία: «Θέλω να πάω τώρα!»

Μητέρα: «Θέλεις να πας τώρα;»

Αλία: «Ναι»

Μητέρα: «Έχει πολύ κόσμο εκεί πως μπορώ να σε πάω;»

Αλία: «Δεν με νοιάζει! Θέλω να πάω!»

Μητέρα: «Που θέλεις να πας; Πες μου»

Αλία: «Στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν»

Μητέρα: «Θέλεις να τον δεις;»

Αλία: «Ναι!»

Μητέρα: «Αλλά έφυγε με το αεροπλάνο. Πως μπορώ να σε πάω;»

Το μικρό κοριτσάκι όταν πια ηρέμησε ρωτήθηκε γιατί έκλαιγε στο βίντεο και απάντησε: «Για τον παππού Ερντογάν που τον αγαπώ τόσο πολύ!» Ο δημοσιογράφος την ρωτάει: «Ηρθε χθες. Κατάφερες να τον δεις;» Και απαντά: «Όχι, τον είδα μόνο από την τηλεόραση». Όταν την ρωτούν γιατί δεν πήγε, η μικρή «δίνει» τους γονείς της λέγοντας ότι εκείνοι δεν την πήγαν. Η μικρή λέει επίσης ότι χαίρεται πολύ όταν τον βλέπει και το πλάνο κλείνει με την μικρή να βλέπει τον Σουλτάνο στην τηλεόραση με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της!

Η Αλία δεν είναι το πρώτο μικρό κοριτσάκι που κλαίει και ζητάει να συναντήσει τον Ερντογάν. Είχε προηγηθεί η μικρή Αγιέσα η οποία με κλάματα επίσης ζητούσε να τον συναντήσει.

Ο Ερντογάν την πήρε τηλέφωνο και την κάλεσε στο παλάτι.

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: