Το βίντεο με 4χρονη στο παγωμένο τραμπολίνο που δίχασε.

1 Ιανουαρίου, 2017 2:56 ΠΜ
More videos

Ποικίλα σχόλια έχει  προκαλέσει το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και το οποίο δείχνει τη μητέρα ενός μικρού κοριτσιού να καταγράφει τη στιγμή που η μικρή πηδάει στο καινούριο της τραμπολίνο την ημέρα των Χριστουγέννων.

Η 4χρονη Sophia Green, η οποία ζει στο Κολοράντο, είχε ζητήσει από τη μητέρα της Heather να κινηματογραφήσει το άλμα της στο νέο της παιχνίδι, που της δόθηκε ως χριστουγεννιάτικο δώρο.

kansascity

Στην πραγματικότητα όμως το 4χρονο κορίτσι δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι το τραμπολίνο ήταν καλυμμένο από μια λεπτή στρώση πάγου.

Στο βίντεο, η μικρή πηδάει στο τραμπολίνο και αμέσως γλιστρά προς τα πίσω και προσγειώνεται στο κάτω μέρος του τραμπολίνου και που αν έπεφτε λίγα εκατοστά πιο πίσω θα μπορούσε να είχε χτυπήσει στο σίδερο.

Το βίντεο έχει γίνει viral και έχει προβληθεί πάνω από 25 εκατομμύρια φορές στο Facebook.

Η μητέρα της μικρής δέχτηκε και πολλά επικριτικά σχόλια που άφησε το παιδί της να κάνει αυτό το άλμα στο παγωμένο τραμπολίνο, αλλά όπως η ίδια αναφέρει:

«Ήθελε να πηδήξει. Κανείς δεν την ανάγκασε» και συμπληρώνει «η 4χρονη κόρη μου είναι τόσο ενθουσιασμένη για το πόσοι άνθρωποι έχουν δει την πτώση της. Νομίζει ότι είναι διάσημη. Γελά επειδή ήταν αστείο».

Δείτε το βίντεο