Βίλα «φάντασμα»: Στοιχειώνει το σπίτι του Γιώργου Μαρίνου, δεν θυμίζει σε τίποτα το «στολίδι» του παρελθόντος

14 Νοεμβρίου, 202211:21 ΜΜ

Τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Μαρίνος έχει επιλέξει να αποσυρθεί από τους προβολείς και τα φώτα της δημοσιότητας. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αποφάσισε να γυρίσει σελίδα και να «απαλλαχτεί» από όλα όσα του θυμίζουν το παρελθόν. Και ανάμεσα σε αυτά ήταν- και ο επίγειος παράδεισος που είχε δημιουργήσει στο Νέο Βουτζά.

Άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον αναφέρουν πως στην απόφαση του να βγάλει στο «σφυρί» την υπερπολυτελή κατοικία του στο Ν. Βουτσά έπαιξαν οι εφιαλτικές στιγμές που πριν κάποια χρόνια βίωσε μέσα σε αυτό. Ήταν τον Απρίλιο του 2012 όταν ενώ ξεκουραζόταν, λίγο πριν τα μεσάνυχτα δυο άγνωστοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι του, από μια ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα.

Πωλητήριο στην ερημωμένη βίλα με την πισίνα του Γιώργου Μαρίνου στον Νέο Βουτζά

Βλέποντας τους άντρες μπροστά του να τον απειλούν με όπλο, ο Γιώργος Μαρίνος έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Συνειδητοποιώντας πως η ζωή του βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο, τους αποκάλυψε το συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου του χωρίς να φέρει αντίσταση.

Όπως έγινε τότε γνωστό, οι δράστες αφαίρεσαν κοσμήματα και αντικείμενα αξίας 100.000 ευρώ, καθώς και 25.000 ευρώ σε μετρητά. Οι εικόνες αυτές όχι, μόνο δεν έφευγαν στιγμή από το μυαλό του Γιώργου Μαρίνου, αλλά δεν άντεχε να περνά σε αυτό το σπίτι ούτε λεπτό. Στη σκέψη πως μπορεί να ζούσε ένα αντίστοιχο σκηνικό, τον έλουζε κρύος ιδρώτας και το μόνο που ήθελε ήταν να μετακομίσει.

Όπως ανέφερε το «Χάι» ο αγαπημένος καλλιτέχνης πήρε την απόφαση να βγάλει στο σφυρί το σπίτι του στο Νέο Βουτζά. Συγκεκριμένα, απευθύνθηκε σε γνωστό μεσιτικό γραφείο, ώστε να πουλήσει την εν λόγω κατοικία σε τιμή ευκαιρίας. Πολλοί ήταν εκείνοι που ξαφνιάστηκαν με την, απόφαση αυτή του Γιώργου Μαρίνου καθώς γνώριζαν πως αυτό το σπίτι αποτελούσε το πολυτελές καταφύγιο του.

Η πισίνα που άλλοτε ο καλλιτέχνης απολάμβανε το πριβέ μπάνιο του κατέληξε άδεια, έχοντας χάσει την αίγλη του παρελθόντος. Το σπίτι, που άλλοτε έσφυζε από ζωή και εκτείνεται σε ένα τεράστιο οικόπεδο, κλειδαμπαρώθηκε, με τον χρόνο να αφήνει τα σημάδια του.

«Έχει επιλέξει να ζει ήσυχα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας»

Επιπλέον, ο καταπράσινος κήπος στον οποίο ο Γιώργος Μαρίνος είχε φυτέψει τα αγαπημένα του λουλούδια, τα οποία και φρόντιζε ο ίδιος βρέθηκε να μοιάζει με άγονη γραμμή. Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν σε συζητήσεις για να πουλήσει και το διαμέρισμα που είχε στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στο οποίο έμενε όταν δεν επιθυμούσε να βρίσκεται στο Νέο Βουτζά.

«Ήθελε να το πουλήσει κι αυτό προκειμένου να μην έχει τίποτα να του θυμίζει το παρελθόν», αποκαλύπτει πρόσωπο που τον γνώρισε καλά. Ο Γιώργος Μαρίνος σήμερα είναι καλά στην υγεία του και φιλοξενείται σε διαμέρισμα στην περιοχή της Βούλας. «Έχει επιλέξει να ζει ήσυχα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», αποκαλύπτει πρόσωπο από το περιβάλλον του.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News