Βίκυ Λέανδρος: «Άφησα την καριέρα για να μεγαλώσω τα παιδιά μου»

1 Απριλίου, 20221:22 ΜΜ

Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια εγκατέλειψε το τραγούδι για 9 ολόκληρα χρόνια, ενώ βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης στο «Ενώπιος Ενωπίω» τη Βίκυ Λέανδρος. Η διάσημη τραγουδίστρια σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας της, ενώ αποκάλυψε ότι εγκατέλειψε το τραγούδι για 9 ολόκληρα χρόνια, για να μεγαλώσει τα παιδιά της.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Λέανδρος δήλωσε τα εξής:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μου ήταν δύσκολο. Αλλιώς μπορεί και να μην το έκανα. Ήταν μωρά. Πώς να μην είσαι με τα μωρά, να τα μεγαλώσεις εσύ η ίδια σαν μητέρα; Ήταν κάτι αναγκαίο για εμένα. Και έτσι την άφησα την καριέρα. Δεν φοβόμουν αν θα έχω μετά καριέρα. Είπα, θα το δω σε δέκα χρόνια. Αν τα φέρει έτσι ο καιρός και θέλω να αρχίσω ξανά, θα το κάνω. Και έτσι ήρθε» και πρόσθεσε:

«Είμαι χαρούμενη με την εξέλιξη των παιδιών μου. Όλοι πήραν τον δικό τους δρόμο. Μόνο η μικρή μου κόρη, η Σάντρα, είναι καλλιτέχνης. Είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Η Σάντρα οργανώνει και το Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Βερολίνο και έχει γίνει μεγάλο. Έχουμε στενή σχέση όλοι μας. Βλεπόμαστε συχνά. Για εμένα αυτό ήταν το σημαντικό. Να έχει εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Να υπάρχουμε σαν οικογένεια».

Δείτε το βίντεο:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News