Βίκυ Κάβουρα: «Είμαι 4 χρόνια χωρίς σχέση κι έχω αγριέψει»

5 Οκτωβρίου, 20182:40 ΜΜ
More videos

Την Βίκυ Κάβουρα συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε εκδήλωση και η ηθοποιός δεν είχε πρόβλημα να απαντήσει σε όσα τη ρώτησαν οι ρεπόρτερ. Ακόμη και σε πιο προσωπικά ζητήματα.

Το φλερτ ήταν εκείνο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ερωτήσεων κι επειδή η ηθοποιός περνάει ώρες στο γυμναστήριο, τη ρώτησαν αν οι άνδρες εκεί τη φλερτάρουν και πώς αντιδρά η ίδια. «Στο γυμναστήριο τους το έχω κόψει γιατί είμαι προσηλωμένη στη γυμναστική. Είμαι αυστηρή… Εκεί πάω για να γυμναστώ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, όπως πρόσθεσε με χιούμορ, υπάρχει ένα δίωρο μέσα στην ημέρα που γίνεται γλυκιά και προσιτή και οι άνδρες μπορούν να τη φλερτάρουν. Για να σπεύσει, όμως, να διορθώσει ότι αστειεύεται. Και με αφορμή το σχόλιο της αυτό, οι δημοσιογράφοι παρατήρησαν ότι βγάζει μία επιθετικότητα και αν αυτή η στάση οφείλεται σε κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν και είναι κατά κάποιο τρόπο μία ασπίδα.

Και τότε η Βίκυ Κάβουρα με αφοπλιστική ειλικρίνεια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, όπου παραδέχτηκε ότι είναι χωρίς σχέση τα τελευταία 4 χρόνια κι έχει αγριέψει. «Δεν είναι επιθετικότητα. Ότι έχω αγριέψει, έχω. Αλλά όταν ένας άνθρωπος είναι πολλά χρόνια μόνος του, ειδικά μια γυναίκα, πιστεύω ότι αγριεύει. Όταν της λείπει η αγκαλιά, αγριεύει. Έχω αρκετά χρόνια να κάνω σχέση, πάνω από τέσσερα. Είναι η πρώτη χρονιά που έχω αρχίσει να το σκέφτομαι, τα προηγούμενα δεν ήθελα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News