Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΒίκυ Καγιά: Είναι 43 ετών, μεγαλώνει όμορφα χωρίς πλαστικές και λατρεύει τις...

Βίκυ Καγιά: Είναι 43 ετών, μεγαλώνει όμορφα χωρίς πλαστικές και λατρεύει τις ρυτίδες της

Συνέντευξη στο Down Town Κύπρου παραχώρησε η Βίκυ Καγιά, η οποία προχώρησε σε μία αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι ζητάει από τους φωτογράφους να μην επεξεργάζονται τις φωτογραφίες της.

«Το φυσιολογικό είναι αυτό. Να μεγαλώνουμε και να γερνάμε. Δεν είμαι ούτε 20 ούτε 30 πια. Μου αρέσω με τις ρυτίδες μου», δήλωσε η Βίκυ Καγιά μιλώντας στο Down Town Κύπρου, ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι όποτε φωτογραφίζεται πλέον απαιτεί να μην της κάνουν ρετούς.

341

«Όποτε φωτογραφίζομαι απαιτώ να μη μου κάνουν ρετούς για να φαίνονται οι ρυτίδες μου. Μου αρέσει που μεγαλώνω, προσέχω το πρόσωπό μου και το φροντίζω αλλά είμαι μακριά από αισθητικές παρεμβάσεις και υπερβολικά πράγματα.

Τώρα ένα μποτοξάκι στο μεσόφρυδο, συχνοί καθαρισμοί και ενυδατώσεις είναι μέσα στα φυσιολογικά πράγματα. Αλλά δεν μου αρέσουν οι αλλοιώσεις, θέλω να είμαι φυσιολογική και η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου βάσει της ηλικίας μου», ανέφερε η ίδια.

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις νεότερες γυναίκες και φαίνεται να έχει συμφιλιωθεί με τον χρόνο που περνάει.

Η Βίκυ Καγιά αγαπά τον εαυτό της όπως ακριβώς είναι και το έχει αποδείξει αρκετές φορές, δημοσιεύοντας στο λογαριασμό της στο Instagram αρετουσάριστες φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

344 unnamed file 343

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά