Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΒίκυ Χατζηβασιλείου: «Στο Πάμε Πακέτο λúτpωνα ανθρώπους από μεγάλα ζnτήματα ζωής»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Στο Πάμε Πακέτο λúτpωνα ανθρώπους από μεγάλα ζnτήματα ζωής»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε για το «Πάμε Πακέτο» αλλά και τον λόγο αποχής της από την τηλεόραση, καθώς ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» την Παρασκευή 29 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, για την πορεία της στην τηλεόραση ανέφερε: «Στο “Πάμε Πακέτο” λύτρωνα ανθρώπους από μεγάλα ζητήματα ζωής. Είχα κάνει ζωντανό με τον Γιώργο τον Παπαδάκη. Η τηλεόραση έχει αλλάξει πλέον, έχει γίνει τρομακτική, υπάρχει τοξικότητα, το νιώθω. Και αυτός είναι ο λόγος που είμαι εκτός τηλεόρασης αυτό το μεγάλο διάστημα. Νιώθω ότι δεν είμαι πια συμβατή με όλο αυτό που συμβαίνει στην ελληνική τηλεόραση. Έχω δουλέψει τόσο πολύ με την αυτογνωσία μέσα μου και γύρω μου και έξω μου που είναι σαν να προδίδω όλο αυτό, δηλαδή πρέπει να κάνω κάτι πολύ ιδεατό στην τηλεόραση για να το κάνω, που δεν υπάρχει ιδεατό. Δεν έχω σκεφτεί, γιατί δεν με απασχόλησε».

Δείτε το βίντεο:Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όλοι με ρωτάνε γιατί σταμάτησε το “Πάμε Πακέτο”. Ήταν μια εκπομπή που τους κρατούσε, τους έδινε συναίσθημα, που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή μια εκπομπή που να το κάνει αυτό. Επίσης, κάτι άλλο περίεργο που μου συμβαίνει είναι ότι κάποιοι μου λένε: “Α, εσείς είστε που κάνετε το “Πάμε Πακέτο”, για κάποιους δεν έχει σταματήσει η εκπομπή και δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό».

«Δεν θέλω να κάνω τηλεόραση για να κάνω τηλεόραση», κατέληξε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Τα πιο σημαντικά