Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΒίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκάλυψε τον λόγο που κόπηκε το «Πάμε Πακέτο»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκάλυψε τον λόγο που κόπηκε το «Πάμε Πακέτο»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», αποκάλυψε το πρόσωπο που “έκοψε” το «Πάμε πακέτο», ενώ δήλωσε δικαιωμένη που δεν ανέλαβε τελικά την εκπομπή του ΑΝΤ1, την περσινή σεζόν.

Δικαιωμένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου που δεν έκανε την εκπομπή στον ΑΝΤ1

Όπως υπογράμμισε «δικαιώθηκα από την ώρα που πήρα την απόφαση να μην την κάνω. Από τη στιγμή που είδα πώς διαμορφώνεται η εκπομπή και δεν την πίστευα και δεν με εξέφραζε, αποφάσισα να μην το κάνω. Με τον Γιώργο Παπαδάκη θα συνεργαζόμουν αύριο, αρκεί να μην ξυπνάγαμε χαράματα. Τον θαυμάζω που αντέχει τόσα χρόνια. Άνετα θα έκανα εκπομπή και μαζί του και με τον Λιάγκα και με τον Αρναούτογλου» και συμπλήρωσε ότι βλέπει «μάχη» ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Γιώργο Λιάγκα στην πρωινή ζώνη.

Όσον αφορά τη Φαίη Σκορδά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου επεσήμανε «αυτό που μου αρέσει είναι ο τίτλος που άλλαξε. Μου αρέσει πολύ και είναι μια αλλαγή πριν από το δελτίο. Αυτή η αλλαγή ώρας έχει δώσει κάτι».

Σχετικά με το αν θα έπαιρνε μέρος σε κάποιο reality ή κάποιο σόου, σημείωσε «θα μπορούσα να είμαι life coach των παικτών, να τους βοηθάω να στήσουν τη σχέση τους με τον εαυτό τους. Θα μπορούσα να είμαι στο Fame Story και να βοηθάω τα παιδιά».

Η αποκάλυψη της Βίκυς Χατζηβασιλείου για τον Δήμο Βερύκιο

Ερωτηθείσα αν έχει συγχωρήσει τον Δήμο Βερύκιο μετά την κόντρα τους, τόνισε «συγχωρώ και προχωρώ. Με τον Βερύκιο υπήρχε ένταση, τον έχω συγχωρήσει απλά δεν τον έχω δει. Δεν κρατάω μέσα μου αρνητικές μνήμες. Έχω προσπεράσει όλα αυτά τα γεγονότα. Αν ο Δήμος πίστευε ότι με το που κατάφερε να σταματήσει ο ίδιος το “Πάμε πακέτο”, έκανε κάτι καλό, μεγειά του με χαρά του. Εγώ τον έχω συγχωρήσει, ο κόσμος δεν ξέρω αν το έχει κάνει».
Τα πιο σημαντικά