Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
διεθνήΒικτώρια Καρύδα: Σε άθλια κατάσταση στην κηδεία του συζύγου της στην Αυστραλία

Βικτώρια Καρύδα: Σε άθλια κατάσταση στην κηδεία του συζύγου της στην Αυστραλία

Το περασμένο Σάββατο έλαβε χώρα η ταφή του Γιάννη Μακρή, συζύγου της Βικτώριας Καρύδα, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του δύο περίπου εβδομάδες πριν.

Η ταφή του 46χρονου έγινε στην Αυστραλία σε στενό οικογενειακό κύκλο, με τη Βικτώρια να εμφανίζεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και να αρνείται να μιλήσει στον οποιονδήποτε.

Ως «συντετριμμένη» παρουσιάστηκε από την Daily Telegraph, η οποία εξασφάλισε τις φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Ο Γιάννης Μικρής τάφηκε δίπλα στην αδερφή του, η οποία είχε φύγει 30 χρόνια πριν νικημένη από τη λευχαιμία.

«Η Ελλάδα τελείωσε για τη Βικτώρια Καρύδα», αναφέρουν τα διεθνή Μέσα, τα οποία υποστηρίζουν πως η ίδια έκανε αίτηση για προσωρινή Visa προκειμένου να μείνει στην Αυστραλία με τα παιδιά της, μαζί με τα πεθερικά της.

Στο τελευταίο αντίο στον 46χρονο επιχειρηματία, ήταν φυσικά η σύζυγος του Βικτώρια Καρύδα, η οποία ήταν συντετριμμένη και δεν μίλησε με κανέναν. Τα αυστραλιανά μέσα κάνουν λόγο για μυστική τελετή. Ο Γιάννης Μακρής τάφηκε δίπλα στην αδερφή του, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από 30 χρόνια, νικημένη από λευχαιμία.

Δείτε παραπάνω τις φωτογραφίες από την κηδεία του Γιάννη Μακρή, που προβλήθηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Μαζί σου.Τα πιο σημαντικά