Η Βικτώρια Μπέκαμ έγραψε ένα γράμμα στον 18χρονο εαυτό της που θα σας συγκινήσει.

3 Σεπτεμβρίου, 2016 4:32 ΜΜ
More videos

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Βικτώρια Μπέκαμ ήταν μέλος των Spice Girls.

1

Lachlan Bailey / Vogue

Όχι μόνο έχει χιούμορ και της αρέσει να τσαλακώνεται, αλλά έγραψε ένα γράμμα στον 18χρονο εαυτό της.

Στο γράμμα γράφει:

“Το ξέρω, ότι παλεύεις αυτή την στιγμή. Δεν είσαι η πιο όμορφη, η πιο αδύνατη ή η καλύτερη χορεύτρια. Δεν μπόρεσες ποτέ να προσαρμοστείς ολοκληρωτικά, αλλά μάλλον μοιράζεσαι τις σχολικές σου αναμνήσεις με πολύ καλές φίλες. Έχεις πρόβλημα με την ακμή. Νομίζεις, ότι οι καθηγητές σε έχουν στο μάτι, πράγμα που μπορεί να είναι αλήθεια, μπορεί και όχι.”

2

Lachlan Bailey / Vogue

Στην συνέχεια, αναφέρεται στον έρωτα:

“Μάθε όσα περισσότερα μπορείς για το ποδόσφαιρο. Και ναι, ο έρωτας με την πρώτη ματιά υπάρχει. Θα σου συμβεί, όταν είσαι στο σαλόνι των παικτών της Manchester United, αν και θα είσαι λίγο μεθυσμένη, οπότε οι αναμνήσεις από εκείνη την βραδιά θα είναι λίγο θολές. Ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα πίνουν το ποτό τους με τους συμπαίκτες τους, θα δεις τον Ντέιβιντ να κάθεται μαζί με την οικογένειά του (δεν έπαιζε καν στην πρώτη κατηγορία τότε, εσύ ήσουν η διάσημη). Και θα έχει ένα πολύ γλυκό χαμόγελο. Επειδή, και εσύ είσαι πολύ δεμένη με την οικογένειά σου, θα σου φανεί πολύ οικείο αυτό το θέαμα. Θα ζητήσει τον αριθμό σου.”

Ο Ντέιβιντ και η Βικτώρια είναι από τα πιο ονειρεμένα ζευγάρια.

Αναφέρεται και την μόδα:

“Θα διασκεδάσεις πολύ με τα ρούχα. Περίεργα ρούχα και περίεργα ξανθά μαλλιά. Δεν θα σου περάσει ποτέ από το μυαλό, ότι φαίνεσαι γελοία. Θα πας σε επίσημες εκδηλώσεις σαν καρνάβαλος. Αλλά, όταν κοιτάζω πίσω, χαμογελάω. Το να πηγαίνεις από το ένα άκρο στο άλλο θα κάνει την ζωή σου ενδιαφέρουσα. Λατρεύω το γεγονός, ότι αισθάνεσαι ελεύθερη να εκφράσεις τον εαυτό σου. Καθώς, μεγαλώνεις θα καταλάβεις, ότι μπορεί να προτιμάς τα αθλητικά από τις γόβες στιλέτο. Δεν θα είσαι ποτέ ένας αδιάφορος άνθρωπος.”

Ολόκληρο το γράμμα θα δημοσιευτεί στο τεύχος Οκτωβρίου της Vogue.

3

Clx Europe
Ακολουθήστε μας στο facebook: