Βιασμός 24χρονης: Συνελήφθη για μαστροπεία ο μετρ που την προσκάλεσε στο πάρτι

22 Ιανουαρίου, 2022 3:45 ΜΜ
More videos

Μετά την κατάθεσή του συνελήφθη ο μετρ του γνωστού καταστήματος Εστίασης στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κάλεσε στο πάρτι το μοιραίο βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς την 24χρονη Γεωργία Μπίκα, η οποία κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της.

Όπως είπε ο δικηγόρος της 24χρονης Θανάσης Ζιώγας, την Παρασκευή κατέθεσε ο άνθρωπος που προσκάλεσε τη Γεωργία στο πάρτι και υποστήριξε πως συνελήφθη για μαστροπεία.

Σημειώνεται πως παράλληλα με την υπόθεση βιασμού, η εισαγγελία Θεσσαλονίκης διεξάγει έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας, καθώς καταθέσεις μαρτύρων κάνουν λόγο για εκδιδόμενες γυναίκες στο πάρτι του ξενοδοχείου.

Εξάλλου, ο δικηγόρος μίλησε στον ΣΚΑΪ, υπερτονίζοντας το θάρρος της Γεωργίας που- όπως είπε -κατέθεσε για τέταρτη φορά για τα «όσα κτηνώδη» έζησε στη σουίτα:

«Επιβεβαίωσε την ιατροδικαστική έκθεση που αποτυπώνει βία στην Γεωργία, το κατέθεσε και υπάρχει πλήρη ταύτιση με τα ευρήματα της ιατροδικαστική έκθεση. Ό,τι κατέθεσε αποδεικνύεται και από τα μηνύματα και τις κλήσεις που έκανε μέσω του τηλεφώνου της, αυτά τα οποία κατέθεσε περί της ώρας που πήγε, έφυγε, και επέστρεψε στο πάρτι αλλά και της πρόσκλησης που έλαβε».