Βιασμός 12χρονης: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τη σύζυγο του Ηλία Μίχου

13 Οκτωβρίου, 20222:04 ΜΜ
More videos

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τη σύζυγο του Ηλία Μίχου.

Στην εκπομπή «Αλήθειες τη Ζήνα» ανέφεραν πως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και για τη σύζυγο του για χρηματισμό και για υπόθαλψη εγκληματία. Καθώς αυτά τα έχει καταγγείλει η μητέρα της 12χρονης ότι δηλαδή αποπειράθηκε η συγκεκριμένη γυναίκα να την προσεγγίσει και της έταξε ένα χρηματικό αντίτιμο προκειμένου να αποσύρει της καταγγελίες.

Η γιαγιά της μικρής είχε αποκαλύψει πως η σύζυγος του Ηλία Μίχου τους προσέγγισε για να τους δώσει χρήματα ώστε να αποσύρουν τις καταγγελίες.

«Πήγε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ για να μη μιλήσει. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν πόσες ημέρες. Τους απειλούσε αυτός όλους, θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει θα σας δώσω 10.000 ευρώ να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα.

 Ελισάβετ Λέκκα, σύζυγος του παιδοβιαστή και προαγωγού της 12χρονής Ηλία Μίχου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Αθήνα Ψηλά του δήμαρχου ΑΘηνών Κώστα Μπακογιάννη στις τελευταίες δημοτικές εκλογές

Λέει η νύφη μου ‘δε θέλω τα λεφτά, θα τη θάψω’ και έφυγε, τίποτα άλλο. Πήγε η γυναίκα του 53χρονου να τους πληρώσει και αυτός τους απειλούσε μέρα νύχτα. Αφού βρήκε το παιδάκι, 9 χρονών το αγοράκι (αδερφός 12χρονης), πήγε εκεί στην πλατεία απέναντι στο περίπτερο και το κυνηγούσε, το κυνηγούσε, να το χτυπήσει, να το βιάσει», είχε δηλώσει η γιαγιά.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News